Δεν τίθεται θέμα πώλησης παίκτη που κόστισε 70 εκατομμύρια, ο παίκτης μίλησε ανοικτά για την κατάσταση

Τίποτα δεν οδηγεί τον παίκτη στην έξοδο, η επιθυμία για παραμονή δεν επηρεάστηκε από τις αλλαγές.

Bayern's Serge Gnabry, right, celebrates with his teammate Harry Kane after he scored his side's fourth goal during a German Bundesliga soccer match between SV Darmstadt 98 and Bayern Munich in Darmstadt, Germany, Saturday, March 16, 2024. (AP Photo/Michael Probst)
(AP Photo/Michael Probst) AP

Η Μπάγερν Μονάχου, παρά τα αγωνιστικά προβλήματα και το περίεργο για τους Βαυαρούς κλίμα που είχε δημιουργηθεί λόγω αυτών, εν τέλει φαίνεται πως δεν θα τις κοστίσει μία αποχώρηση.

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, ο Ντε Λιχτ ήταν πολύ πιθανό να εγκαταλείψει την Γερμανική ομάδα με μεταγραφή το καλοκαίρι για δύο λόγους. Ο ένας αφορούσε την αδυναμία της φετινής ομάδας να χτυπήσει πρωτάθλημα και να βρίσκεται στο επίπεδο που ο φίλαθλος κόσμος την έχει συνηθίσει, και ο άλλος λόγος προέκυπτε από το γεγονός ως ο Ολλανδός δεν έπαιρνε αρκετά λεπτά συμμετοχής.

Με τον Τούχελ στον πάγκο την φετινή σεζόν ο Ντε Λίχτ μετρά 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Η αιτία πίσω από αυτά τα νούμερα είναι ο υψηλός ανταγωνισμός με τους Κιμ και Ντάιερ. Βέβαια, ο ίδιος ο παίκτης αργότερα ακύρωσε όλα τα δημοσιεύματα.

Η δήλωση

"Όταν δεν παίζω, τότε αμέσως γίνεται μία σύνδεση που λέει ότι δεν είμαι ευτυχισμένος και ότι θέλω να φύγω".

"Ήθελα να παίξω κάποια παιχνίδια φυσικά, αλλά πραγματικά δεν έχω κανένα λόγο να παραπονεθώ. Εξακολουθώ να περνάω πολύ καλά στην Μπάγερν",

Να σημειωθεί πως ο Τούχελ αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι, επομένως πιθανότατα ο Ολλανδός ελπίζει πως θα καταφέρει να ξαναμπεί στο κλειστό club των βασικών αν πειστεί ο νέος προπονητής.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν παραχωρείται παίκτης της Μπαρτσελόνα με τεράστια χρηματιστηριακή αξία παρά το φαινομενικό αδιέξοδο

Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, ο Τσάμπι Αλόνσο της Πορτογαλίας με τα εκπληκτικά στατιστικά

News 24/7

24MEDIA NETWORK