Δεν τρέχει αλλά... πετάει ο Μέσι

Είναι ο παίκτης της Μπαρτσελόνα που διανύει τη μικρότερη απόσταση μέσα στο γήπεδο. Αυτό όμως λίγη σημασία έχει αφού μπορεί να πιάσει ταχύτητα που κανένας άλλος "μπλαουγκράνα" δεν μπορεί. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι.

Δεν τρέχει αλλά... πετάει ο Μέσι

Η αίσθηση που δίνει ορισμένες φορές ο Λιονέλ Μέσι στον αγωνιστικό χώρο είναι ότι... περπατάει αλλά όταν πιάνει την μπάλα πετάει "φωτιές". Η αίσθηση αυτή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αν αναλογιστεί κανείς πως ο Αργεντινός δεν ξεπερνά τα 8 χιλιόμετρα μέσο όρο, την ώρα που ο δεύτερος με τα λιγότερα χιλιόμετρα είναι ο Μαστσεράνο, ο οποίος αγγίζει τα 9.

Ωστόσο, αυτό λίγη σημασία έχει αν αναλογιστεί κανείς πως ο 27χρονος έχει πιάσει την μεγαλύτερη ταχύτητα σε σχέση με τους υπόλοιπους "μπλαουγκράνα", αγγίζοντας τα 34,47 χιλιόμετρα την ώρα στην πρώτη αναμέτρηση της σεζόν για τους Καταλανούς κόντρα στην Έλτσε.

Ο παίκτης που τρέχει περισσότερο για λογαριασμό της ομάδας του Λουίς Ενρίκε είναι ο Τζόρντι Άλμπα, o οποίος έχει διανύσει ήδη 150 χιλιόμετρα στη σεζόν, φτάνοντας τα 11,63 μέσο όρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK