Δεσμοί... ΑΕΚ

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, καθώς μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της Ενωσης και υπέγραψε συμβόλαιο για 3+1 χρόνια χωρίς να γίνει γνωστό το οικονομικό μέρος της μεταγραφής. "Επαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου ο κ. Ψωμιάδης που μου έδειξε ότι θέλει να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα. Οποιος μου μιλάει για Ολυμπιακό... θα τρώει πρόστιμο", τόνισε μεταξύ άλλων ο Γεωργάτος στον ραδιοφωνικό σταθμό AlphaSports. Την Τρίτη παρουσιάστηκε και επίσημα από την διοίκηση. Δανεικός στην Λα Λουβιέρ ο Σ.Λυμπερόπουλος

Δεσμοί... ΑΕΚ
Ο Γρηγόρης Γεωργάτος επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με την φανέλα της ΑΕΚ. Ο πρώην παίκτης της Ιντερ και του Ολυμπιακού, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ενωση και υπέγραψε συμβόλαιο για 3+1 χρόνια. Το οικονομικό μέρος της συμφωνίας δεν έχει γίνει γνωστό.
Το επίσημο σάι της ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Συμβόλαιο συνεργασίας για 3+1 χρόνια υπεγράφη σήμερα ανάμεσα στην ΑΕΚ ΠΑΕ και τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ίντερ, Γρηγόρη Γεωργάτο. Η επίσημη παρουσίαση του νέου αποκτήματος της Ένωσης θα γίνει αύριο, Τρίτη, στις 12.00 στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας."


ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ: "ΠΟΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;"

"Επαιξε μεγάλο ρόλο ο κ. Ψωμιάδης που μου έδειξε ότι θέλει να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα. Επίσης μεγάλη ήταν η συμβολή του Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον οποίο πέρασα τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια. Ο κ. Μπάγεβιτς μπορεί να βγάλει τον καλύτερό μου εαυτό. Από την πλευρά μου και εγώ έχω αποδείξει ότι αξίζω", δήλωσε ο Γεωργάτος στον ραδιοφωνικό σταθμό AlphaSports. Οσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε: "Δεν παρακάλεσα κανέναν να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Οποια ομάδα με ήθελε πραγματικά, θα με έπαιρνε. Ο Ολυμπιακός ανήκει στο παρελθόν και όποιος μου μιλάει για τον Ολυμπιακό... θα τρώει πρόστιμο. Τώρα πια είμαι παίκτης της ΑΕΚ και οι στόχοι της ομάδας είναι και δικοί μου".
Ο Γρηγόρης Γεωργάτος θα παρουσιαστεί από την διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" τη Τρίτη στις 12:00, ενώ θα φοράει την φανέλα με το Νο 21, το νούμερο που είχε και στην θητεία του στον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα τελεστεί την Τρίτη, στις 19.30, αγιασμός στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Μετά το πέρας του αγιασμού θα ακολουθήσει η απογευματινή προπόνηση των Ενωσιτών. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φίλους της ομάδας.
Μετά τον αγιασμό θα πραγματοποιηθεί η απογευματινή προπόνηση της ομάδας, ενώ την Τετάρτη θα γίνει το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους με αντίπαλο την Προοδευτική.

Στο Βέλγιο θα αγωνίζεται την ερχόμενη περίοδο ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος. Ο Μεσσήνιος τερματοφύλακας παραχωρήθηκε από την ΑΕΚ δανεικός στην Λα Λουβιέρ για ένα χρόνο αφού δεν ήταν στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

"ΠΡΑΣΙΝΟ" ΦΩΣ

Ανοιξε ο δρόμος για την ανακατασκευή του "Νίκου Γκούμας", καθώς τη Δευτέρα οι Υπουργοί Εθνικής Οικονομίας κ. Χριστοδουλάκης, YΠΕΧΩΔΕ κα. Παπανδρέου και Πολιτισμού κ. Βενιζέλος κατέθεσαν τροπολογία με την οποία εγκρίνονται οι τροποποιήσεις του ρυμοτομικού σχεδίου της Νέας Φιλαδέλφειας, παραχωρείται χώρος από το άλσος του Δήμου και παραχωρούνται δωρεάν οι εγκαταστάσεις του σταδίου στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων "Αθήνα 2004".


Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Καραπάνος


News 24/7

24MEDIA NETWORK