Δεύτερη σερί γκέλα ξανά μετά το... 2014!

O Ολυμπιακός έμεινε για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι χωρίς νίκη στη Super League και γύρισε 2 χρόνια πίσω καθώς αυτό αυτό είχε να συμβεί στους Πειραιώτες από τη σεζόν 2014-15.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) EUROKINISSI SPORTS

Έχει συνηθίσει τους οπαδούς τους με νίκες στα χρόνια της κυριαρχίας του από το 1996 και μετά και αναμφίβολα το να μένει για δύο σερί παιχνίδια χωρίς το ροζ φύλλο δεν είναι κάτι συνηθισμένο για τον Ολυμπιακό. Αυτό συνέβη πάντως τις τελευταίες ημέρες με τις διαδοχικές εκτός έδρας ισοπαλίες σε Χανιά (2-2 με Πλατανιά) και Τρίπολη (0-0 με Αστέρα) και έτσι γύρισε ημερολογιακά τρία χρόνια πίσω!

Για την ακρίβεια τον Δεκέμβριο του 2014 καθώς τότε ήταν η τελευταία φορά που οι Πειραιώτες απέτυχαν να πάρουν τη νίκη σε δύο κολλητά ματς πρωταθλήματος. Έχοντας τον Μίτσελ στον πάγκο της, οι πρωταθλητές Ελλάδας γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (δεν έχουν χάσει έκτοτε σε εντός έδρας ματς στη Super League) στις 3 Δεκεμβρίου 2014 και τρεις ημέρες αργότερα, πάλι εντός έδρας, έφεραν εντός έδρας ισοπαλία, 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μετά την Κρήτη, "γλίστρησε" και στη βροχερή Τρίπολη ο Ολυμπιακός
Ανακοινώνεται ο Ομάρ στη Χαλ!
Η αινιγματική ανάρτηση του "φευγάτου" Τσόρι Ντομίνγκες

News 24/7

24MEDIA NETWORK