Δια βίου αποκλεισμός για 17 οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEO)

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ταυτοποίησε 17 οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Θέλτα φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά της Μπαρτσελόνα, της Καταλονίας και του Λιονέλ Μέσι, αποβάλλοντάς τους από τον σύλλογο.

Δια βίου αποκλεισμός για 17 οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEO)

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέβαλε 17 οπαδούς, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των "μερένγκες" με τη Θέλτα φώναζαν υβριστικά συνθήματα εναντίον της Μπαρτσελόνα, της Καταλονίας και του Λιονέλ Μέσι.

Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι τιμωρήθηκαν με δια βίου αποκλεισμό τόσο από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" όσο και γενικότερα από τον ισπανικό σύλλογο.

Αυτή ήταν η άμεση αντίδραση της Ρεάλ, αφότου έμαθε από την Ισπανική Λίγκα πως κατηγορείται για λεκτική βία και έχει γίνει ήδη καταγγελία στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Οι άνθρωποι των Μαδριλένων άμεσα εξέτασαν το βίντεο της αναμέτρησης και εντόπισαν 17 άτομα, στους οποίους και επεβλήθησαν ποινές ισόβιου αποκλεισμού, με βάση τη συμφωνία που υπέγραψε η ομάδα με 1.500 μέλη των οργανωμένων οπαδών.

Αυτή η συμφωνία επετεύχθη προκειμένου να ενταθούν τα προληπτικά μέτρα σχετικά με τα υβριστικά συνθήματα, ειδικά μετά τον τραγικό χαμό του οπαδού στις οδομαχίες μεταξύ των οργανωμένων της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια την περασμένη εβδομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK