Διαφωνεί ο Σκόουλς για το ποσό που δαπανεί η Γιουνάιτεντ για τον Σο

Ο Πολ Σκόουλς θεωρεί υπέρογκο το ποσό που προτίθεται να δαπανήσει η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της το μεγάλο ταλέντο της Σαουθάμπτον και της εθνικής Αγγλίας, Λουκ Σο.

Διαφωνεί ο Σκόουλς για το ποσό που δαπανεί η Γιουνάιτεντ για τον Σο
© GETTY IMAGES

Αρνητικός στη διαφαινόμενη συμφωνία μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Σαουθάμπτον για τον Λουκ Σο παρουσιάζεται ο Πόουλ Σκόουλς ο οποίος θεωρεί το ποσό των 31,5 εκατομμυρίων λιρών (κοντά στα 40 εκ. ευρώ) υπερβολικό για έναν 18χρονο παίκτη.

"Η πρόταση των 31,5 εκ. λιρών για τον 18χρονο Λουκ Σο είναι ένα άκομη παράδειγμα μιας πρακτικής που μακροπρόθεσμα έχει αρνητικές συνέπειες. Οι σύλλογοι έχουν ξεφύγει όσων αφορά στην κοστολόγιση των γηγενών παικτών και αυτός είναι ο λόγος που ψάχνουν στο εξωτερικό για φθηνότερες επιλογές -δεν είναι καλύτεροι παίκτες. Το να κοστίζει ένα αριστερό μπακ 31 εκ. λίρες δείχνει πόσο ανόητη έχει καταντήσει αυτή η πρακτική. Με τόσα λεφτά μπορείς να πάρεις επιθετικό που θα σου βάζει 30 γκολ τη σεζον".

Ο Λουκ Σο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Σαουθάμπτον την προηγούμενη χρονιά, κερδίζοντας έτσι μια θέση στην επιλογή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου έπαιξε μάλιστα ένα ολόκληρο 90λεπτο κόντρα στην Κοστα Ρικα.

Εφόσον κλείσει και επίσημα η συμφωνία, ο Σο θα γίνει η ακριβότερη μεταγγραφή νεαρού παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Από την άλλη, ο Σκόουλς δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζει την άποψή του στα Μέσα επικρίνοντας καταστάσεις, καθώς πριν λίγο καιρό είχε τοποθετηθεί και για την περίπτωση του ντεφορμαρίσματος του Γουέιν Ρούνεϊ εν όψει του Μουντιαλ, υποστηρίζοντας μάλιστα τον αποκλεισμό του από την αρχική ενδεκάδα εφόσον δεν βελτιωνόταν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK