Κερδίστε 10 εισιτήρια διαρκείας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ 2011-2012

Το Contra.gr σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ, διοργανώνει διαγωνισμό και προσφέρει σε 10 τυχερούς από 1 εισιτήριο διαρκείας περιόδου 2011-2012 για όλους τους εντός έδρας αγώνες ποδοσφαίρου.

Κερδίστε 10 εισιτήρια διαρκείας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ 2011-2012

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 01/08 έως και 10/08, και ύστερα από κλήρωση 10 νικητές, που θα έχουν απαντήσει σωστά και στις 3 ερωτήσεις, θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο διαρκείας.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε LIKE, γίνετε μέλος στη σελίδα του Contra.gr στο Facebook και απαντήστε σωστά στις 3 παρακάτω ερωτήσεις.


Όροι διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός, CONTRA – Εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ, διοργανώνεται από την εταιρεία ANDSTART AE από τις 01/08 έως και 10/08 στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.contra.gr. Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από κληρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί 11/08 στα γραφεία της εταιρείας AND START A.E., στην Αθήνα, οδός Σπ. Μερκούρη αρ 38.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι συμπληρώσουν τα ακριβή στοιχεία τους, και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας τους. Εξαιρούνται όσοι έχουν σύμβαση ή άλλη επαγγελματική σχέση με τη διοργανώτρια εταιρεία «ΠΑΕ ΑΕΚ » και το «CONTRA.gr» καθώς επίσης και οι συγγενείς τους μέχρι 2ου βαθμού.
Οι δέκα (10) νικητές θα κερδίσουν από ένα (1) εισιτήριο διαρκείας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο 2011 - 2012. Για την παραλαβή των εισιτηρίων, οι νικητές θα ενημερωθούν με email ή τηλεφωνικώς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων είναι η συμπληρωση της ειδική αίτησης και η επίδειξη διαβατηρίου ή αστυνομικής ταυτότητας σε ισχύ.
Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στο τηλέφωνο ή / και στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν δώσει. Επίσης, τα ονόματα των νικητών και των τυχερών θα ανακοινωθούν και στο http://www.contra.gr
Σε περίπτωση κατά την οποία η εταιρεία δεν καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία με κάποιον τυχερό για οποιονδήποτε λόγο ή αποφασίσει την ακύρωση της συμμετοχής του βάσει των παρόντων όρων, θα ακολουθηθεί η διαδικασία αναπλήρωσης τυχόν κενών θέσεων βασικών νικητών από τους επιλαχόντες.
Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, παρέχουν την άδεια και την συγκατάθεσή τους στην ως άνω διοργανώτρια εταιρεία για την προβολή του ονόματός τους, μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή / και του Διαδικτύου (Ιnternet) στην περίπτωση που κερδίσουν κάποιο έπαθλο (εισιτήριο διαρκείας, της ΑΕΚ ) στον παρών διαγωνισμό.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει δυνατότητα πρόσβασης των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Οι διοργανωτές του διαγωνισμού δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού.
Τα στοιχεία κάθε χρήστη που θα ζητούνται να υποβληθούν στη φόρμα εγγραφής, δεν θα χρησιμοποιηθούν από ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον, παρά μόνο από την διοργανώτρια εταιρεία και τους εγκεκριμένους συνεργάτες της, για λόγους διαφημιστικούς, marketing και στατιστικούς.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, ενημέρωση, πρόσβαση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997. Μπορείτε να απευθύνεστε για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας στο email [email protected] . Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για εξαιρετικούς λόγους ή για λόγους ανωτέρας βίας να παρατείνει ή μειώσει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού κατά την κρίση της.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK