Διαιτητής στο Περού απέβαλε 4 ποδοσφαιριστές σε 4 λεπτά (VIDEO)

Ο Περουβιανός διαιτητής Ραμόν Μπλάνκο στον αγώνα της Αλιάνζα Λίμα με τη Ρεάλ Γκαρκιλάσο, δεν δίστασε να εξαντλήσει την αυστηρότητα του, αφού σε 4 τέσσερα λεπτά έδειξε ισάριθμες κόκκινες κάρτες στους γηπεδούχους.

Διαιτητής στο Περού απέβαλε 4 ποδοσφαιριστές σε 4 λεπτά (VIDEO)

Ένας διαιτητής οφείλει να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού και να επιβάλει την πειθαρχία όπου χρειάζεται. Πόσο μάλλον όταν ένας αγώνας γίνεται "ροντέο" και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προβαίνουν σε αντιαθλητικές ενέργειες.

Εν προκειμένω, ο διαιτητής Ραμόν Μπλάνκο σε παιχνίδι για το πρωτάθλημα του Περού μεταξύ της Αλιάνζ Λίμα και της Ρεάλ Γκαρκιλάσο, είχε να αντιμετωπίσει τους μαινόμενους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων.

Στο 86' λεπτό το σκορ ήταν 0-1 για την Γκαρκιλάσο και ο εκνευρισμός των παικτών της Αλιάνζ Λίμα ήταν εμφανής. Ο Γκάμπριελ Κόστα αποβλήθηκε αρχικά για ένα πολύ άσχημο τάκλιν και δύο λεπτά αργότερα ο Μάρκος Μίερς ακολούθησε τον συμπαίκτη του στα αποδυτήρια για μία αγκωνιά, δεχόμενος δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ξύλο όμως δεν σταμάτησε εκεί από τους παίκτες της Αλιάνζ Λίμα, αφού λίγα λεπτά αργότερα ο Πάμπλο Μίγκεζ δέχτηκε επίσης την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) για ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα. Οι συνεχόμενες κόκκινες δεν άρεσαν στον Κριστιάν Κουέβα ο οποίος στην προσπάθεια του να απωθήσει τον ρέφερι πήρε και αυτός την άγουσα για τα αποδυτήρια, με την γηπεδούχο ομάδα να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 7 παίκτες.

Η ένταση μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη στον αγωνιστικό χώρο που χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η αποβολή του προπονητή της ομάδας Γκιγιέρμο Σανγκουινέτι για έντονες διαμαρτυρίες.

Δείτε το VIDEO με τις επίμαχες φάσεις:

Διαιτητής στο Περού απέβαλε 4 ποδοσφαιριστές σε 4 λεπτά (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK