Διαψεύδει η Ρεάλ τα περί τιμωρίας από FIFA

Με επίσημη ανακοίνωση της, η Ρεάλ Μαδρίτης διαψεύδει κατηγορηματικά το ρεπορτάζ του ισπανικού ραδιοφωνικού "Cadena Cope", το οποίο έκανε λόγo πως η FIFA θα επιβάλει στους Μαδριλένους απαγόρευση μεταγραφών.

Διαψεύδει η Ρεάλ τα περί τιμωρίας από FIFA

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τις αναφορές του "Cadena Cope" ότι οι "Μερένγκες" δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές, καθώς παραβίασαν τους κανονισμούς της FIFA για τους ανήλικους ποδοσφαιριστές.

Στην ανακοίνωση της, η Ρεάλ αναφέρει πως οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν είναι εντελώς ψευδείς και πως η ίδια η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας έχει αρνηθεί αυτές τις κατηγορίες. Τονίζει πως σκοπός του συγκεκριμένου μέσου ήταν να εμπλέξει εσκεμμένα τον σύλλογο σε αυτό θέμα.

Στην συνέχεια οι Μαδριλένοι κάνουν λόγο πως ανέκαθεν σεβόντουσαν τους κανονισμούς της FIFA και συγκεκριμένα τους αυστηρούς περιορισμούς που έχει θέσει στο θέμα με τους ανήλικους ποδοσφαιριστές.

Τέλος, επισημαίνει πως έχει δεσμευτεί απέναντι στην Παγκόσμια Ομοσπονδία για την προστασία των παιδιών και πως μάχεται για αυτό, ανεξάρτητα από τα αθλητικά συμφέροντα.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ:

http://www.realmadrid.com/noticias/2015/01/comunicado-oficial

News 24/7

24MEDIA NETWORK