Διαβολική κίνηση: Ο Ντιμπάλα έδειξε επικαλαμίδα με μία εικόνα και ο Γάλλος διεθνής έγινε έξω φρενών

Το Παγκόσμιο Κύπελλο φαίνεται να είναι μία υπόθεση στην οποία δεν έχει πέσει ακόμη το "κατακάθι του καφέ".

Roma's Paulo Dybala, center, duels for the ball with Lazio's Matias Vecino, right, and Lazio's Matteo Guendouzi during a Serie A soccer match between Roma and Lazio, at Stadio Olimpico, in Rome, Italy, Saturday, April 6, 2024. (AP Photo/Gregorio Borgia)
(AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Πάουλο Ντιμπάλα βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να πικάρει έναν αντίπαλό του στο ντέρμπι μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο. Η κίνησή του προκάλεσε γέλιο σε πολλούς φιλάθλους, αλλά συνάμα και πολλά αρνητικά σχόλια.

Ο ίδιος πρωταγωνίστησε σε έναν από του πολλούς διαπληκτισμούς που συνέβησαν κατά την διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να βρει τα "κουμπιά" του Γκεντουζί προκειμένου να τον εξαγριώσει. Είχαν προηγηθεί χειρονομίες με τους δυο να έχουν πιάσει τον λαιμό του άλλου και το κλίμα ήταν φορτισμένο, όμως αίσθηση προκάλεσε μία κίνηση του Αργεντινού στην συνέχεια.

Ο Ντιμπάλα ακολούθησε τον διεθνή Γάλλο και του έδειξε την επικαλαμίδα του στην οποία ήταν ζωγραφισμένη μία εικόνα του ίδιου να σηκώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή η κίνηση εξόργισε τον Γκεντουζί, ωστόσο δεν δόθηκε συνέχεια.

Roma's Paulo Dybala, front center, argues with Lazio's Matteo Guendouzi during a Serie A soccer match between Roma and Lazio, at Stadio Olimpico, in Rome, Italy, Saturday, April 6, 2024. (AP Photo/Gregorio Borgia)
(AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Να θυμίσουμε πως ο Γκεντουζί ήταν μέλος στην αποστολή της Γαλλίας στο Κατάρ και βίωσε από κοντά την πικρή ήττα από την Εθνική Αργεντινής.

Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε 1-0 υπέρ της Ρόμα και η ομάδα βρίσκεται πλέον σε απόσταση μίας νίκης από την 4η Μπολόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ πήρε 3ο σερί πρωτάθλημα και σε αυτό βοήθησε το διαμάντι της Ρεάλ

Αντιγράφει Αντάμα Τραορέ ο Ονάνα και γίνεται viral ακαριαία

News 24/7

24MEDIA NETWORK