Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ πήρε 3ο σερί πρωτάθλημα και σε αυτό βοήθησε το διαμάντι της Ρεάλ

Η Ρεάλ πέτυχε διάνα με την περίπτωση του 17χρονου, το ίδιο συνέβη με την Παλμέιρας και τον προπονητή με ελληνικό παρελθόν.

FILE - Endrick of Brazil's Palmeiras controls the ball during a Copa Libertadores quarterfinal second leg soccer match against Colombia's Deportivo Pereira at Allianz Parque stadium in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Aug. 30, 2023. Endrick will play at the South America's men's soccer Olympic qualifiers in Venezuela starting Jan. 20, 2024, when two spots at the Paris 2024 Olympic Games will be up for grabs. (AP Photo/Andre Penner, File)
(AP Photo/Andre Penner, File) AP

Η Παλμέιρας κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα και μετρά 3 διαδοχικές κατακτήσεις με τον Άμπελ Φερέιρα στον πάγκο της.

Το σύνολο του Πορτογάλου τεχνικού νίκησε με 2-0 την Σάντος και σε αυτό το επίτευγμα είχε μεγάλη συμβολή και ο νεαρός άσος που αναμένεται να μετακομίσει το καλοκαίρι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 17χρονος Έντρικ κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε τέρμα ο Ράφαεκ Βέιγκα. Με αυτόν τον τρόπο έγινε η μεγάλη ανατροπή, αφού στον πρώτο αγώνα η Σάντος είχε επικρατήσει με 1-0.

Ο νεαρός βραζιλιάνος δήλωσε: "Ξέρω ότι ανήκω σε μια νέα γενιά, έχω περάσει πολλά. Έχω το όνειρο να γίνω είδωλο για όλα τα παιδιά. Ξέρω ότι αυτό είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν με συμπαθούν, αλλά θέλω να γίνω ένα νέο είδωλο γι' αυτούς. Θέλω να με κοιτάζουν και να σκέφτονται ότι αν εγώ κατάφερα να είμαι εδώ, μπορούν και αυτοί".

Ο Έντρικ έχει όλα τα φόντα για να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με την φανέλα της Ρεάλ. Έχει από νωρίς μάθει να κερδίζει τίτλους και να ζει σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Οι ικανότητά του να ανταπεξέλθει στις πιέσεις, τις δυσκολίες και να πρωταγωνιστήσει του εξασφάλισαν την μεταγραφή-εισιτήριο προς την κορυφή και θα κληθεί να αποδείξει πως μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Διαβάστε περισσότερα

Το όχι του Ροντρίγκο στην Λίβερπουλ, ο λόγος της απόρριψης και το μεγάλο ρίσκο που πήρε

Αντιγράφει Αντάμα Τραορέ ο Ονάνα και γίνεται viral ακαριαία

News 24/7

24MEDIA NETWORK