Διευκρίνιση Υπουργείου: "Η πραγματικότητα για την ΕΠΟ παραμένει αμείλικτη"

Το Υπουργείο Αθλητισμού προχώρησε σε διευκρίνιση για το εκ παραδρομής λάθος του Γιώργου Βασιλειάδη για το ποσό της μισθοδοσίας της ΕΠΟ και προχώρησε σε νέα επίθεση κατά της ομοσπονδίας.

Διευκρίνιση Υπουργείου: "Η πραγματικότητα για την ΕΠΟ παραμένει αμείλικτη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Σε απάντηση της επιστολής του Συλλόγου Εργαζομένων της ΕΠΟ προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, με αφορμή τις δηλώσεις του στη Βουλή στην επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή, διευκρινίζεται ότι: Το ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ που ανέφερε ο Υφυπουργός κ. Βασιλειάδης στη Βουλή αφορούσε στον τζίρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την περίοδο 2004 έως 2016 όπως τόνισε και σε άλλο σημείο της ομιλίας του και όχι στη μισθοδοσία των υπαλλήλων που ειπώθηκε εκ παραδρομής.

Η πραγματικότητα όμως παραμένει αμείλικτη. Τα ερωτηματικά για τα 15 εκατομμύρια ευρώ έλλειμμα στην ΕΠΟ - παρά τα τεράστια ποσά που εισέρρεαν στα ταμεία της Ομοσπονδίας - παραμένουν καθώς και η οσμή σκανδάλων. Σκάνδαλα, τα οποία έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται και κάνουν ακόμα και τους ελεγκτές που κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο να ξαφνιάζονται και να βρίσκονται αντιμέτωποι με τους σκελετούς της κακοδιαχείρισης, που έκρυβαν οι διοικήσεις της ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία ήταν εστία αδιαφάνειας και είναι ξεκάθαρο ότι οι όποιες ευθύνες βαρύνουν την εκάστοτε Διοίκηση αυτής που έχει και την ευθύνη της διαχείρισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το λάθος του Βασιλειάδη και το πυρ κατά ριπάς κατά της ΕΠΟ