Δικαίωση Κυργιάκου στη FIFA

Ο Σωτήρης Κυργιάκος ανήκει και με την σφραγίδα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη Ρέιντζερς, χωρίς την καταβολή οποιουδήποτε αντιτίμου στον Παναθηναϊκό.

Δικαίωση Κυργιάκου στη FIFA

Ο Σωτήρης Κυργιάκος ανήκει και με την σφραγίδα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη Ρέιντζερς, χωρίς την καταβολή οποιουδήποτε αντιτίμου στον Παναθηναϊκό.

Η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΦΙΦΑ γνωστοποιήθηκε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και δι’ αυτής στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι, με δεδομένο ότι η διοίκηση των "πρασίνων" δικαιούται να εφεσιβάλλει -αν το επιθυμεί- την συγκεκριμένη πρωτόδικη απόφαση.

Παρ’ όλη την συγκρατημένη αισιοδοξία που εξέφραζαν κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εν αναμονή της απόφασης (να επιδικαστεί -έστω- ένα χρηματικό αντίτιμο), το αποτέλεσμα δεν ήταν παρά αυτό που όλοι ανέμεναν και γνώριζαν σχεδόν με βεβαιότητα.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν θέλησε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο και περιορίστηκε να χαρακτηρίσει απλώς την απόφαση "αναμενόμενη", αφού προηγουμένως η ΟΥΕΦΑ του είχε δώσει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ με τους "διαμαρτυρόμενους".

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι η νομική υπηρεσία του Παναθηναϊκού δεν φέρει ευθύνη για την δυσμενή -πλην αναμενόμενη, επαναλαμβάνουμε- εξέλιξη, αφού δεν αποτελεί προϊόν λανθασμένων χειρισμών, αλλά την επιβεβαίωση ότι η ΦΙΦΑ δεν αναγνωρίζει τη σύναψη συμφωνιών με προοπτικές μονομερούς ανανέωσης εκ μέρους των συλλόγων (κάτι που στην Ελλάδα αποτέλεσε κανόνα για αρκετά χρόνια).

Ανέλαβε απλώς τη νομική διαχείριση της υπόθεσης και διεκδίκηση των λιγοστών εξ’ αρχής πιθανοτήτων να κερδίσει κάτι από αυτή.

Ο Παναθηναϊκός πλέον επικεντρώνεται να κλείσει άμεσα των φαύλο κύκλο των σχετικών συμβολαίων, έχοντας ήδη κάνει μία επιτυχημένη αρχή με την ανανέωση της συμφωνίας με τον Νασίφ Μόρις. Θα ακολουθήσουν επαφές με Παπαδόπουλο, Βύντρα, αλλά και τον Γκονζάλες του οποίου επίσης το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK