Δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός, με κόσμο κόντρα στην Ξάνθη

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την Ξάνθη (25/4), αφού έγινε δεκτή η προσφυγή του προς το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο.

Δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός, με κόσμο κόντρα στην Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός θα έχει ξανά κόσμο στις εξέδρες της Λεωφόρου τη μεθεπόμενη αγωνιστική (32η) κόντρα στην Ξάνθη, για πρώτη φορά μετά από τις 22 Φεβρουαρίου και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο αθλητικός δικαστής της Super League είχε τιμωρήσει την "πράσινη" ΠΑΕ με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, για τα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στον αγώνα του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Εν συνέχεια, ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε μπροστά σε άδειες εξέδρες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο η Super League δεν θεώρησε έκτιση της ποινής τις άδειες εξέδρες στο παιχνίδι με τον "δικέφαλο του βορρά", εξαιτίας σχετικής απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή περί απαγόρευσης προσέλευσης φιλάθλων σε όλα τα γήπεδα λόγω περιστατικών βίας.

Εφόσον δεν συνυπολογίστηκε στην ποινή ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, μεταφέρθηκε για το ματς με την Ξάνθη, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των "πρασίνων", οι οποίοι προσέφυγαν και δκαιώθηκαν στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK