Δηλώσεις στο Contra.gr

Δηλώσεις στο Contra.gr

Ρεπορτάζ: Ζαφείρης Φαφούτης
Η νίκη του Παναθηναϊκού αναμφισβήτητα έχει βαρύνουσα σημασία για τη συνέχεια. Οι Λουκάς Βύντρα και ο Αντονι Σέριτς μίλησαν στο Contra.gr μετά το παιχνίδι και συμφώνησαν ότι οι τρεις βαθμοί είναι "χρυσάφι" για τους πράσινους.

Αναλυτικά:

Λουκάς Βύντρα: "Είναι πολύ σημαντικοί βαθμοί για εμάς. Η Βέρντερ είναι πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Οι οπαδοί μας, αν και δε γέμισαν το γήπεδο, ήταν και πάλι εντυπωσιακοί."

Αντονι Σέριτς: "Ηταν μία σημαντική νίκη για μας. Παίξαμε πολύ καλά, κυρίως στο 2ο ημίχρονο. Σε κάθε ματς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δίνουμε το 100%. Πλέον το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, εκτός από δύσκολο, είναι και κρίσιμο."

Στο Contra.gr μίλησε και ένας από τους σταρ της Βέρντερ, ο Γάλλος Γιοάν Μικού: Ο μέσος της γερμανικής ομάδας τόνισε: " Ευτυχώς για μας, η Μπαρτσελόνα νίκησε. Αυτό είναι καλό αποτέλεσμα. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά, κάναμε ευκαιρίες αλλά τελικώς ηττηθήκαμε. Επισκέφθηκα για πρώτη φορά την Ελλάδα και εντυπωσιάστηκα με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού."

News 24/7

24MEDIA NETWORK