Δοκιμασία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League και για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην Euroleague

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr για όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου και μεγάλα δώρα για χιλιάδες νικητές με το Weekly Fest.

Δοκιμασία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League και για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην Euroleague

Προερχόμενη από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Νιουκάστλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες λίγο πριν τη διεξαγωγή της αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου που θα είναι η πρώτη για το 2022. Οι «κόκκινοι διάβολοι» παραδοσιακά δυσκολεύονται εναντίον της Μπέρνλι, καθώς εξαιρουμένης της περσινής νίκης τους είχαν 4 συνεχόμενα παιχνίδια στο «Ολντ Τράφορντ» στα οποία έμεναν μακριά από την νίκη. Η Μπέρνλι προέρχεται από συνεχείς αναβολές αγώνων λόγω κορωνοϊού με τελευταίο της παιχνίδι αυτό της 12ης Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ (0-0). Η Μαν. Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην έβδομη θέση με 28 βαθμούς και η Μπέρνλι στην 18η με 11.

Ο σημερινός αγώνας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι (22:15) παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του.

Πολλές επιλογές για τον αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Ζαλγκίρις

Μετά την άνετη πρόκριση επί του Λαυρίου για το Κύπελλο Ελλάδος με 93-69, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ζαλγκίρις Κάουνας μια εβδομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Στο ΟΑΚΑ θα εφαρμοστούν για πρώτη φορά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση καθώς στο γήπεδο θα βρίσκονται 1000 οπαδοί των «πράσινων» λόγω της απόφασης για την πληρότητα του 10%. Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν αρκετές απουσίες λόγω κορωνοϊού και τρέχουν ρεκόρ 4-13 στην διοργάνωση, ενώ οι Λιθουανοί έχουν 3-13.

Ο σημερινός αγώνας Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας (21:00) παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του.

Πολλαπλά σκορ στο ντέρμπι Πόρτο – Μπενφίκα

Το παραδοσιακό ντέρμπι της Πορτογαλίας, ανάμεσα στους «δράκους» του Πόρτο και τους «αετούς» της Λισαβόνας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που διεξάγεται επίσης σήμερα (23:00). Η Πόρτο είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 41 πόντους, 4 περισσότερους από την Μπενφίκα την οποία υποδέχεται στο «Ντραγκάο». Για τον αγώνα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-0, 2-2 και 1-2.

Έπαθλα αξίας άνω των 40.000 ευρώ μοίρασε το Weekly Fest

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και το Weekly Fest. Κάθε Δευτέρα διεκδικείτε μεγάλα δώρα με έως 16.416 νικητές κάθε εβδομάδα.

Η 5η κλήρωση του Weekly Fest από το Pamestoixima.gr πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου και ανέδειξε 5.567 τυχερούς με συνολικά έπαθλα αξίας άνω των 40.000 ευρώ. Η Δευτέρα είναι πλέον και επίσημα η αγαπημένη μέρα των παικτών του Pamestoixima.gr. Γιατί στο Weekly Fest κάθε ποντάρισμα μετράει!

News 24/7

24MEDIA NETWORK