Δοκιμάζεται σε πρωτοκλασάτη ομάδα ο Μπολτ!

Το όνομά του είναι γραμμένο πλέον με χρυσά γράμματα στην ιστορία των αγώνων ταχύτητας, όμως στα 31 του ο Γιουσέιν Μπολτ έχει βάλει στόχο να αγωνιστεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από ποια ομάδα θα δοκιμαστεί τον προσεχή Μάρτιο;

Δοκιμάζεται σε πρωτοκλασάτη ομάδα ο Μπολτ!

Μπορεί να σταμάτησε την καριέρα του ως δρομέας, αλλά θέλει να αρχίσει άλλη ως ποδοσφαιριστής.

Ακόμη και στα 31 του ο Γιουσέιν Μπολτ δεν παρατάει το όνειρό του να παίξει μπάλα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα τον Μάρτιο θα περάσει από δοκιμαστικό στην Ντόρτμουντ για να δει αν μπορεί να παίξει για λίγα χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

"Τον Μάρτιο θα περάσω από δοκιμαστικά στη Ντόρτμουντ και το αποτέλεσμα θα κρίνει το μέλλον στην αθλητική μου καριέρα. Αν μου πουν ότι είμαι καλός και χρειάζομαι προπόνηση, τότε θα το κάνω. Ποτέ δεν έχω άγχος, όμως τώρα είναι η πρώτη φορά που με έχει πιάσει. Μόλις όμως αγωνιστώ μερικές πιστεύω ότι θα μου περάσει. Είναι ακριβώς το ίδιο όπως όταν είχε ξεκινήσει στο στίβο.

Ένα από τα μεγάλα μου όνειρα είναι να αγωνιστώ στη Γιουνάιτεντ. Έχω μιλήσει με τον Άλεξ Φέργκιουσον και του ζήτησα να πει έναν καλό λόγο για μένα στον Μουρίνιο. Μου είπε πως αν αποκτήσω φυσική κατάσταση και είμαι έτοιμος, θα κάνει ότι μπορεί. Προσωπικά πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Παρακολουθώ πολύ το άθλημα, το καταλαβαίνω και παίζω. Με προπόνηση πιστεύω ότι μπορώ να γίνω καλός. Μιλάω με τον Πογκμπά και του κάνω πολλές ερωτήσεις.

Δοκιμάζεται σε πρωτοκλασάτη ομάδα ο Μπολτ!
mourinho bolt

Του είπα ότι θέλω να παίξω αλλά μόνο στην κορυφαία διοργάνωση. Δε με ενδιαφέρει να γίνω μέτριο. Το ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο, όμως είχα μια εξαιρετική καριέρα και αν καταφέρω στο ποδόσφαιρο να κερδίσω το τσάμπιονς λιγκ θα είναι κάτι αντίστοιχο με όσα έχω καταφέρει στο στίβο. Θα το προσπαθήσω όμως μόνο στην κορυφή. Έχω πολλές προσφορές από ομάδες αλλά εμένα με ενδιαφέρει μόνο η κορυφή" τόνισε δηλώσεις του στην Daily Star. Όσο για το ποια θέση προτιμά στο γήπεδο; Απάντησε πως " θέλω να είμαι στα πλάγια της επίθεσης λόγω ταχύτητας αλλά όλοι μου λένε ότι πρέπει να είμαι στην κορυφή λόγω ύψους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK