Δώνης: "Ολοι κρινόμαστε, ο ιδιοκτήτης ξέρει"

Αινιγματικός σχετικά με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος ήταν εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα στην Τρίπολη και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. "Η θέση του προπονητή είναι πάντα δύσκολη, σήμερα είσαι σε μία θέση και αύριο είσαι, αυτό το κρίνουν άλλοι", δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Δικεφάλου.

Δώνης: "Ολοι κρινόμαστε, ο ιδιοκτήτης ξέρει"

"Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους. Για την ομάδα πάνω απ΄όλα, είναι ένα δυνατό χτύπημα για εμάς, επίσης, απογοητεύσαμε και τον ιδιοκτήτη της ομάδας αλλά και τον κόσμο μας. Χάσαμε αυτή την ευκαιρία δεν ήμασταν αντάξιοι και με αυτό τον τρόπο χάσαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Συγχαρητήρια στον Αστέρα", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Τέτοια παιχνίδια είναι ειδικών συνθήκων. Πιο πολύ αμυντικά πήγαμε καλά, παρά με την μπάλα στα πόδια και δεν αντιδράσαμε σωστά μετά το γκολ. Ηταν εντελώς παθητική η αντιδράση. Επιμένω ότι είναι μία ήττα που πονάει πάρα πολύ, όλοι μας έχουμε ευθύνη και την μεγαλύτερη φυσικά ο προπονητής".

Συνεχίζοντας δήλωσε: "Ήμασταν κακοί, περιλαμβάνω και τον εαυτό μου. Πολλές φορές η διατήρηση του αποτελέσματος σε κάνει να σκέφτεσαι παθητικά, δεν μπορούμε πάντα να το εξηγήσουμε. Η ουσία είναι το αποτέλεσμα, η συμπεριφορά μας μετά το γκολ ήταν πολύ κακή. Αυτή την στιγμή είμαστε στεναχωρημένοι, περνάμε μία δύσκολη στιγμή. Οταν χάνεις έναν στόχο υπάρχει προβληματισμός".

Επεσήμανε για το γεγονός ότι δεν προώθησε από νωρίς τον Κατσουράνη στα χαφ: "Δεν ήθελα να σπαταλήσω μία αλλαγή και το κάναμε λίγο αργότερα, αλλά γενικώς η εικόνα μας με την μπάλα στα πόδια ήταν κακή. Στο τεχνικό κομμάτι μπορείτε να κάνετε ανάλυση και να ρίξετε την ευθύνη σε εμένα. Υπάρχει ιδιοκτήτης που ξέρει τι πρέπει να κάνει, όλοι κρινόμαστε. Στα κρίσιμα παιχνίδια με τον Αστέρα είναι αλήθεια ότι δεν κάναμε ότι μπορούσαμε και σε αυτή την περίπτωση η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή".

Τόνισε πως: "Η θέση του προπονητή είναι πάντα δύσκολη, σήμερα είσαι σε μία θέση και αύριο είσαι, αυτό το κρίνουν άλλοι. Δεν θα ήθελα να μπω στην διαδικασία να κρίνω την χρονιά. Αυτή την στιγμή χάσαμε έναν στόχο και είναι αποτυχία, θα παρθούν κάποιες αποφάσεις το καλοκαίρι, το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ να γίνει δυνατή ομάδα και να παίρνει τίτλους, γιατί οι τίτλοι καταξιώνουν την ομάδα. Αυτό είχα πει και στους παίκτες, ότι δεν έχουμε τους τίτλους που θα έπρεπε και το τρόπαιο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία. Δυστυχώς απέχουμε ακόμη".

Κατέληξε λέγοντας: "Είναι σημαντικό η ομάδα να μείνει ενωμένη, το ποδόσφαιρο έχει πολυ΄στεναχώρια, το σημαντικό είναι να μπούμε ενωμένοι στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει ανεξαρτήτως προσώπων γιατί πρέπει να διεκδικήσει τίτλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK