Δώρο Χριστουγέννων 3.000.000 ευρώ σε Μανωλά!

Ο Κώστας Μανωλάς είναι εντυπωσιακός εδώ και καιρό και η Ρόμα το πήρε απόφαση να τον επιβραβεύσει και με το... παραπάνω προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021!

Δώρο Χριστουγέννων 3.000.000 ευρώ σε Μανωλά!

Παράξενα παιχνίδια που παίζει η (ποδοσφαιρική) μοίρα... Πριν από λίγους μήνες η Ρόμα είχε δώσει τα χέρια με την Ζενίτ έναντι ενός ποσού 35.000.000 ευρώ για να μετακομίσει ο Κώστας Μανωλάς στην Αγία Πετρούπολη και ήταν ο ίδιος ο παίκτης που έκανε πίσω την ύστατη στιγμή με αποτέλεσμα να "χαλάσει" ένα από τα σημαντικότερα μεταγραφικά deals του καλοκαιριού στην Ιταλία.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και από εκεί που ο Έλληνας διεθνής στόπερ εθεωρείτο σίγουρο πως θα αποχωρήσει, όλα δείχνουν πως αυτά τα Χριστούγεννα θα γιορτάσει την επέκταση της συνεργασίας τους με τους "τζαλορόσι".

FLORENCE, ITALY - NOVEMBER 05: Kostas Manolas of AS Roma celebrates after scoring a goal during the Serie A match between ACF Fiorentina and AS Roma at Stadio Artemio Franchi on November 5, 2017 in Florence, Italy.  (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)
FLORENCE, ITALY - NOVEMBER 05: Kostas Manolas of AS Roma celebrates after scoring a goal during the Serie A match between ACF Fiorentina and AS Roma at Stadio Artemio Franchi on November 5, 2017 in Florence, Italy. (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images) GETTY IMAGES

Το υπάρχον συμβόλαιο που τον "δένει" με την Ρόμα έχει ισχύ μέχρι το 2019 και βάσει αυτού αμείβεται με 1.800.000 ευρώ συν μπόνους ενώ με το νέο συμβόλαιο που του προσφέρεται θα κερδίζει 3.000.000 ευρώ (2.800.000 ευρώ συν μπόνους) ως το 2021, ποσό που είναι λίγο παρακάτω από τα 3,5 εκατομμυρία που ζητούσε για πάνω από έναν χρόνο.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, μένουν ελάχιστες λεπτομέρειες για να κλείσει το deal και μία από αυτές είναι η ρήτρα αποδέσμευσης που θα είναι 35.000.000 ευρώ και θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές, μιας που η πλευρά του παίκτη ζητούσε 30 και η Ρόμα 40...

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η υπογραφή του νέου συμβολαίου από τον Μανωλά θα γίνει μέσα στα Χριστούγεννα ενώ θα πάρουν σειρά οι Φλορέντσι και Περότι.

24MEDIA NETWORK