Δώρο όποιον επιθετικό θέλει η Σίτι στον Γκουαρντιόλα...

Το γεγονός πως η Σίτι αποσύρθηκε από τον Αλέξις Σάντσες δεν σημαίνει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θα πάρει επιθετικό. Το καλοκαίρι ο Καταλανός θα τα... σπρώξει για όποιον θελήσει και ήδη οι Άγγλοι γνωρίζουν ποιος είναι.

Manchester City's manager Pep Guardiola ahead of the English League Cup semifinal first leg soccer match between Manchester City and Bristol City at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Jan. 9, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's manager Pep Guardiola ahead of the English League Cup semifinal first leg soccer match between Manchester City and Bristol City at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Jan. 9, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η απόφαση της Μάντσεστερ Σίτι να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Αλέξις Σάντσες, μην θέλοντας να πληρώσει ένα... καράβι χρήματα για ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι δεν σημαίνει ότι ο Γκουαρντιόλα θα μείνει με άδεια χέρια.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η διοίκηση των "Πολιτών" δεσμεύτηκε απέναντι στον Πεπ πως το καλοκαίρι θα του φέρει επιθετικό παγκόσμιας κλάσης, όποιον αυτός θελήσει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του ρόστερ.

Εννοείται πως οι φήμες για τον "εκλεκτό" του Καταλανού δίνουν και παίρνουν από τη στιγμή που... έσκασε το θέμα. Μέχρι αυτή τη στιγμή φέρεται να προηγείται το όνομα του "φευγάτου" από την Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν.

O 26χρονος Γάλλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Σιμεόνε μέχρι το 2022 και σαφώς όποιος αποφασίσει να κινηθεί για εκείνον θα πληρώσει ακριβά. Για τη Σίτι, βέβαια, κάτι τέτοιο δεν αποτελεί πρόβλημα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK