"Δώρο" στον απολυμένο Κόντε ένα... καρφί του Γουίλιαν!

Σαν να μην έφτανε στον Αντόνιο Κόντε η απόλυσή του από την Τσέλσι, ήρθαν και οι δηλώσεις ενός πρώην παίκτη του στους "μπλε" για να δείξουν το "πρόβλημα" που υπήρχε πέρυσι στους Λονδρέζους.

Chelsea's Willian walks towards Chelsea head coach Antonio Conte, left, at the end of the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Chelsea's Willian walks towards Chelsea head coach Antonio Conte, left, at the end of the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Στην πρώτη χρονιά του όλα πήγαν μέλι-γάλα και το αποτέλεσμα ήταν να πανηγυρίσει τον τίτλο όμως πέρυσι ο Αντόνιο Κόντε υπέφερε στον πάγκο της Τσέλσι, με τα αποτέλεσματα να είναι απογοητευτικά και τον ίδιο να χάνει σιγά σιγά την εμπιστοσύνη της διοίκησης αλλά και το δέσιμο με τους παίκτες.

Το χάσμα μάλιστα που υπήρχε μεταξύ του Ιταλού τεχνικού και αρκετών παικτών ήρθε να το φανερώσει ο Γουίλιαν με δηλώσεις στο "Espn", με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να λέει τα εξής:

"Ελπίζω ο Σάρι να μην είναι σαν τον Κόντε. Αστειεύομαι αλλά η αλήθεια είναι πως ο Κόντε ήταν ένας προπονητής με τον οποίο δυσκολεύτηκα πολύ να συνεργαστώ. Βρίσκω εξαιρετικά περίπλοκη τη φιλοσοφία του, τη λογική του.

Υπήρχαν κάποια παιχνίδια που δεν μπορούσα να το καταλάβω, έπαιζα καλά και με έκανε αλλαγή. Ήταν δύσκολο να δουλέψεις μαζί του..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK