"Δράκος" μέχρι το 2010 ο Μπρούνο Αλβες

Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο, στην ΑΕΚ και φέτος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Ο Μπρούνο Αλβες αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Κο Αντριάνσε και η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο πορτογαλικός σύλλογος αποτυπώνεται στην επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2010.

"Δράκος" μέχρι το 2010 ο Μπρούνο Αλβες

Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο, στην ΑΕΚ και φέτος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Ο Μπρούνο Αλβες αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Κο Αντριάνσε και η εμπιστοσύνη που του δείχνειο πορτογαλικός σύλλογος αποτυπώνεται στην επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2010.

Μαζί με τον 22άχρονο Πορτογάλο αμυντικό, οι "δράκοι" προχώρησαν στην ανανέωση των συμβολαίων τόσο του 24χρονου, επίσης αμυντικού, Ρικάρντο Κόστα αλλά και του 21χρονου επιθετικού, Ούγκο Αλμέιδα, για το ίδιο χρονικόδιάστημα.

Με δηλώσειςτου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Μπρούνο Αλβες δεν έκρυψε τη χαρά και την ικανοποίησή του από αυτήν την εξέλιξη: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα και πλέον αρχίζει η πραγματική δοκιμασία. Η ανανέωση του συμβολαίου δείχνει ότι υπολογίζουν σε μένα και τους διαβεβαιώνω ότι μπορούν να υπολογίζουν σε μένα. Είμαι πολύ καλά στην Πόρτο. Δουλεύουμε ομαδικά κι αυτό φαίνεται εντός του αγωνιστικού χώρου. Απο'δω και πέρα θα δουλέψω ακόμη πιο σκληρά και θα ήθελα να κατακτήσω πολλούς τίτλους με την ομάδα της καρδιάς μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK