Δύο χρονιές ζητούσε να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι, ο Γκουαρντιόλα δεν δεχόταν και τώρα βλέπουμε γιατί

Ο προπονητής των "Σίτιζενς" αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη στην περίπτωση του πρώην παίκτη του.

Manchester City's head coach Pep Guardiola instructs Manchester City's Cole Palmer during their English Premier League soccer match between West Ham United and Manchester City at the London Stadium in London, England, Sunday, Aug. 7, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
(AP Photo/Frank Augstein) AP

Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με την απόφαση του Πεπ Γκουαρντιόλα να παραχωρήσει τον Πάλμερ στην Τσέλσι με την οποία ο Άγγλος πραγματοποιεί μαγικές εμφανίσεις.

Σε ερώτηση που έγινε στον Καταλανό σχετικά με το πόσο αξίζει ο πρώην παίκτης του αυτή την στιγμή, ο ίδιος απάντησε: "Δεν του έδωσα τα λεπτά που ίσως του άξιζαν και τα παίρνει στην Τσέλσι. Ζητούσε για δύο σεζόν να φύγει. Του είπα: "Όχι... μείνε". και εκείνος απάντησε "Θέλω να φύγω". Τι μπορούμε να κάνουμε;"

Μάλιστα, ο Πεπ στην συνέχεια εξήγησε πως συμβούλεψε τον Πάλμερ ότι λόγω της αποχώρησης του Μαχρέζ θα ήταν συνετό να παραμείνει διότι θα υπήρχε λιγότερος ανταγωνισμός, εκείνος όμως απάντησε για άλλη μία φορά αρνητικά.

"Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έφυγε. Είναι ένας υπέροχος τύπος και έχει απίστευτες δυνατότητες, οπότε χαίρομαι γι' αυτόν".

Η διαφορά

Ο Ισπανός τεχνικός είχε καταλάβει την αξία του ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν ήταν διατεθειμένος να του παραχωρήσει τις απαραίτητες "σκάλες", αντιθέτως, η Τσέλσι δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. Φέτος μετρά 25 τέρματα και 13 ασίστ σε 41 συμμετοχές, ενώ την προηγούμενη σεζόν με τους "Πολίτες" μέτρησε 25 συμμετοχές προερχόμενος κυρίως από τον πάγκο.

Η Μάντσεστερ Σίτι παρόλα αυτά δεν φαίνεται να πληρώνει την απόφαση πώλησής του έναντι 55 εκατομμυρίων. Η Τσέλσι δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική την φετινή σεζόν και η ομάδα του Πεπ είναι πρώτη με δυο βαθμούς διαφορά 6 στροφές πριν από το τέλος. Μπορεί να μην προέβλεψε ο Γκουαρντιόλα μία τέτοια εκτίναξη από τον πρώην παίκτη του, όμως με βάση τα δεδομένα που υπήρχαν την ώρα της απόφασης, το τελικό αποτέλεσμα δεν τον "χτυπά" όσο μπορεί να υποστηρίζεται.

Διαβάστε περισσότερα

Μίλαν: Είναι οριστικό, ο λαμπρός κύκλος του έκλεισε και ο σύλλογος μπαίνει σε νέα εποχή στο τέλος της σεζόν

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε εκτός από την Ρεάλ και τώρα η Μπάγερν την πληγώνει με μία απάντηση μαχαιριά

News 24/7

24MEDIA NETWORK