Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε εκτός από την Ρεάλ και τώρα η Μπάγερν την πληγώνει με μία απάντηση μαχαιριά

Οι "Πολίτες" δεν έχουν συνηθίσει να δέχονται το όχι, αλλά η Μπάγερν δεν διαπραγματεύεται με κανέναν στην παρούσα φάση.

Manchester City's head coach Pep Guardiola looks out from the bench prior the English Premier League soccer match between Manchester City and Brentford at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Feb. 20, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
(AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει εστιάσει όλη της την προσοχή στο πρωτάθλημα της Premier League μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ. Η ομάδα έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για τον τίτλο και εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνη το ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής στο Νησί.

Παρότι το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί, ο σύλλογος σκέφτεται πάντα την επόμενη μέρα και επομένως ήδη παράλληλες διεργασίες "τρέχουν" για τον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φαινόταν πως είχε βάλει στο στόχαστρο έναν νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με εμπειρία από πρωταθλητισμό. Ο Μουσιάλα έχει αποδείξει την αξία του με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα θα το είχε πετύχει σε μεγαλύτερο βαθμό αν η ομάδα του ήταν στιβαρή αγωνιστικά την φετινή σεζόν.

Ακριβώς επειδή ο 21χρονος αντίκρυσε μία μερική αγωνιστική "κατολίσθηση" στους Βαυαρούς, μερικές ομάδες θεώρησαν πως με την κατάλληλη πίεση από την μεριά του παίκτη θα δημιουργηθεί το κατάλληλο πάτημα για την μεταγραφή. Η ομάδα από το Μάντσεστερ φέρεται να κινήθηκε περισσότερο από όλες για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ωστόσο η στάση της Μπάγερν ήταν σαφής. "Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι προς πώληση"!

Ο παίκτης δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ενέργεια από την πλευρά του και παρακολουθεί τα τεκταινόμενα διακριτικά. Θέλει να γνωρίζει πως θα κινηθεί η Μπάγερν Μονάχου όσον αφορά το ζήτημα του προπονητή, καθώς και το ποιες θα είναι οι κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι ώστε να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα. Επομένως, κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να αποχωρήσει αυτόν τον χρόνο. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2026 και η Μπάγερν επιχειρεί να τον πείσει να υπογράψει ανανέωση συνεργασίας.

Όπως και να έχει, η ομάδα του Πεπ δύσκολα θα επιμείνει για την περίπτωσή του και σε αυτό το σενάριο θα αναζητήσει εναλλακτικές στην αγορά.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πέρεθ με τα θαύματα στο Μπερναμπέου έχει επηρεάσει την Γιουνάιτεντ, το μεγάλο της δίλημμα χρήζει οικονομικής βοήθειας από τον Λύκο της Wall Street

Ο Αντσελότι έβαλε τα κλάματα όταν έμαθε τα νέα, ο Κασεμίρο δίστασε, αλλά εν τέλει επέλεξε συνειδητά την Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK