Δύο... Φαν Ντάικ δίνει η Μπάρτσα για τον Κουτίνιο

Ήξεραν τι έκαναν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ όταν άπλωσαν στο τραπέζι της Σάουθαμπτον 85.000.000 ευρώ για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Οι "Κόκκινοι" αναμένεται να τα πάρουν διπλά από τον Βαλβέρδε που έχει... λυσσάξει για τον Κουτίνιο.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Nov. 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Nov. 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το 2018 η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη άρχισε ακριβώς όπως ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του '17, δηλαδή με σήριαλ!

Ο Κουτίνιο αποκλείστηκε για λόγους... ξεκούρασης από το Λίβερπουλ - Μπέρνλεϊ και στην Ισπανία πυροδοτήθηκαν άμεσα τα σενάρια που θέλουν τον ποδοσφαιριστή, εντός των ημερών να γίνεται κάτοικος Βαρκελώνης.

Μάλιστα, η "Mundo Deportivo" αποκαλύπτει και το ποσό που προτίθεται να δαπανήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον "μικρό μάγο" του Κλοπ. Οι "Κόκκινοι" φημολογείται πως θα λάβουν 110.000.000 ευρώ εγγυημένα για το deal και 40.000.000 ευρώ σε μορφή μπόνους. Το σύνολο 150.000.000 ευρώ, δηλαδή σχεδόν... δύο Φαν Ντάικ.

Υπενθυμίζουμε πως η άμυνα της Λίβερπουλ που... μπάζει ενισχύθηκε στο πρώτο χειμωνιάτικο "μπαμ" με τον Ολλανδό στόπερ που κόστισε 85.000.000 ευρώ. Αν ισχύσουν πάντως οι φήμες περί Κουτίνιο, τότε οι Άγγλοι ήξεραν καλά τι έκαναν όταν ανέβασαν τον Φαν Ντάικ στην κορυφή της λίστας με τους ακριβότερους αμυντικούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK