Δύο κορυφαίες ιταλικές ομάδες έκαναν πρόταση στον Μπονούτσι μετά την απόφαση βόμβα

Στα ραντάρ της Λάτσιο και της Φιορεντίνα έχει μπει ο Λεονάρντο Μπονούτσι μετά από την ρήξη στις σχέσεις του παίκτη με την Γιουβέντους.

Juventus' Leonardo Bonucci celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group H soccer match between Juventus and Paris Saint Germain at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 2, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πανηγυρίζει AP

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με το μέλλον του Λεονάρντο Μπονούτσι καθώς όπως ενημερώθηκε ο έμπειρος Ιταλός ποδοσφαιριστής από τον νέο αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Κριστιάνο Τζιουντόλι, δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της "μεγάλης κυρίας" εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρώην αρχηγός της "Γιούβε" αναμένεται να αποδεσμευτεί άμεσα και ήδη δύο κορυφαίες ιταλικές ομάδες ετοιμάζουν κίνηση για την απόκτησή του.

Ο λόγος για τις Λάτσιο και Φιορεντίνα, με τον πρόεδρο των "Λατσιάλι" μάλιστα να φαίνεται ιδιαίτερα "ζεστός" για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το CalcioMercato, η πλευρά του Ιταλού αμυντικού ζητά συμβόλαιο διετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές ύψους περίπου 2-3 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο παίκτης με τα 76 λεπτά συμμετοχής συνεχίζει στο κορυφαίο επίπεδο

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Η φώτο του Ονανά που δείχνει deal Γιουνάιτεντ - Ίντερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK