Λίβερπουλ: Ο παίκτης με τα 76 λεπτά συμμετοχής συνεχίζει στο κορυφαίο επίπεδο

Παρελθόν από τη Λίβερπουλ αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Αρτούρ Μέλο και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει η Φιορεντίνα.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Μόνο καλά δεν εξελίχθηκε, σε αγωνιστικό τουλάχιστον επίπεδο, ο δανεισμός του Αρτούρ Μέλο στη Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τον χρησιμοποιεί συνολικά όλη την σεζόν για μόλις 76 λεπτά.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αποχώρησε μετά από την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου από τους Κόκκινους και επέστρεψε στη Γιουβέντους με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2025 το οποίο, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναμένεται άμεσα να λύσει.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος σε ανάρτησή του την περίπτωση του Αρτούρ Μέλο εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον η Φιορεντίνα. η οποία περιμένει να μείνει ελεύθερος από την "μεγάλη κυρία".

Πάντως, για την περίπτωση του Μέλο έντονο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και άλλες ομάδες, κυρίως από τη Σαουδική Αραβία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Περιμένει απόφαση - κλείδι της Παρί και κινείται για Νεϊμάρ

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Καβάνι: Ο Ουρουγουανός σταρ άφησε τη Βαλένθια και πάει Λατινική Αμερική

News 24/7

24MEDIA NETWORK