Δυσαρέσκεια για Κοκότοβιτς

Δυσαρέσκεια για Κοκότοβιτς

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου



Υπό δυσμένεια βρίσκεται μετά την ήττα της Κυριακής στην Ξάνθη (2-0) ο τεχνικός του Απόλλων Καλαμαριάς, Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Δεν είναι μόνο η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια (Λεβαδειακός, Ξάνθη) αλλά περισσότερο η... περίεργη συμπεριφορά του Σέρβου προς τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, οι ιθύνοντες των "κοκκινόμαυρων" έχουν πλέον απηυδήσει από τα συνεχόμενα αιτήματα του Κοκότοβιτς για ενίσχυση της ομάδας και με άλλους ποδοσφαιριστές. Γνωρίζει πως οι οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν είναι στα καλύτερά της, ωστόσο επιμένει να πιέζει για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών μέχρι την Τρίτη, οπότε και λίγη η σχετική διορία για τις μεταγραφές.

Παράλληλα υπάρχει δυσαρέσκεια και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους θεωρεί μόνιμα υπεύθυνους για την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, δίχως ο ίδιος να λαμβάνει τις ευθύνες του που του αναλογούν. Είναι χαρακτηριστικό πως στο ημίχρονο της κυριακάτικης αναμέτρησης τους κατηγόρησε για αδιαφορία, κοροϊδία και έλλειψη προσπάθειας. Κάτι που αναμενόμενα προκαλεί την αντίδραση των ποδοσφαιριστών.

Παρά πάντως τα παράπονα διοίκησης και παικτών μέχρι το επόμενο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Ατρόμητο (Δευτέρα), δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Σε περίπτωση όμως που για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, η εμφάνιση των "Πόντιων" είναι απογοητευτική και οι βαθμοί που παρθούν δεν είναι οι αναμενόμενοι, τότε δεναποκλείεται, με τις πιθανότητες να τείνουν προς αυτό, ο Κοκότοβιτς να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα αποτελεί ξεχωριστό επίτευγμα για τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος πέρσι αποτέλεσε την αφορμή για την αποπομπή του Εδουάρδο Αμορίν.


News 24/7

24MEDIA NETWORK