Δύσκολες ώρες για Αραβίδη στην ΑΕΚ

Τα δεδομένα για τον Χρήστο Αραβίδη μετά την ανεξήγητη ενέργειά του στο ματς με τον ΠΑΣ και την αποβολή του. Ο εκνευρισμός που έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του και το ενδεχόμενο να υπάρξει άμεση εξέλιξη. Τι είχε προηγηθεί και πώς ράγισε το γυαλί με τον φορ της Ένωσης...

Δύσκολες ώρες για Αραβίδη στην ΑΕΚ
Αραβίδης ΑΕΚ

Από το βράδυ της Δευτέρας τα πράγματα για τον Χρήστο Αραβίδη είναι πολύ δύσκολα στην ΑΕΚ, καθώς η απερίσκεπτη ενέργειά του να χτυπήσει εκτός φάσης αντίπαλο και να αποβληθεί στο 10ο λεπτό, ενδεχομένως να είναι και ο επίλογος της παρουσίας του διεθνούς επιθετικού στην "Ένωση". Στους "κιτρινόμαυρους" υπάρχει έντονος εκνευρισμός με τη στάση του Αραβίδη και δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεση εξέλιξη στην περίπτωσή του, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Στο Contra.gr διαβάσατε την Κυριακή ότι τα πάντα ήταν ρευστά σε ότι έχει να κάνει με το "μείνε-φύγε" των επιθετικών της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και χθες τα δεδομένα ήταν υπό διαμόρφωση και με τον Αραβίδη να φέρνει ο ίδιος τον εαυτό του σε πολύ δύσκολη θέση. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Πέκχαρτ έχει βελτιώσει κατά πολύ τη θέση του με τα γκολ που σκόραρε τις τελευταίες εβδομάδες, ο Αλμέιδα έχει απογοητεύσει, όμως ο Αραβίδης έχασε ακόμα περισσότερους πόντους.

Το… "κιτρινόμαυρο" ποτήρι του "Άραβα" ήταν ξεχειλισμένο από την αρχή της σεζόν λόγω της δυσαρέσκειας για τον παραγκωνισμό του από τον Τιμούρ Κετσπάγια. Το αρνητικό της όλης ιστορίας είναι ότι ο Αραβίδης έχασε το δίκιο του με τον τρόπο που λειτούργησε σε δύο αψυχολόγητες στιγμές: Η πρώτη με τη δημόσια ανάρτησή του στο Facebook για εσωτερικά θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος και η δεύτερη με την κουτουλιά στον Μπέριο που "κρέμασε" την ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Πλέον το γυαλί δείχνει να έχει ραγίσει για τα καλά και ακόμα και μέσα στη μέρα δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη, ή τουλάχιστον να προδιαγραφεί το μέλλον της ιστορίας.

Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν κάποια σενάρια που θέλουν τον Ουζουνίδη να ετοιμάζεται να πάρει τον Αραβίδη στον Παναθηναϊκό. Κάποια πληροφορία επ’ αυτού δεν υπάρχει, ωστόσο η συγκεκριμένη προσέγγιση πηγάζει από το ρεπορτάζ των "πρασίνων" και όχι από τον ίδιο των παίκτη. Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε ένα ακόμα σενάριο που ήθελε τον Αραβίδη να βρίσκεται στη μεταγραφική ατζέντα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον Αστέρα Τρίπολης, χωρίς πάλι να προκύπτει κάτι χειροπιαστό.

Η αλήθεια είναι ότι τα παραπάνω σενάρια έδειχναν να είναι πίσω σε πιθανότητες αφού ο Αραβίδης πριν την απερισκεψία του στο ματς με τον ΠΑΣ, έδειχνε να είναι ένα από τα δύο φαβορί στη θέση του φορ για να συνεχίσει στην ομάδα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Πλέον, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είναι όλα ανοιχτά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μοράις δεν δικαιολόγησε Αραβίδη και... άμυνα
Μαζί με όλα τ' άλλα κι έναν… εξορκισμό!
Πόσες αγωνιστικές θα λείψει ο Αραβίδης μετά την κουτουλιά...
"Έγκλημα" Αραβίδη και... τιμωρία με γκολ οφσάιντ στο 94'
Αμόκ Αραβίδη και κουτουλιά αλά... Ζιντάν (PHOTOS)
"Aραβίδη είσαι ανεπιθύμητος"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK