Ο Άμραμπατ πρότεινε να παίξει στην Μπαρτσελόνα αμισθί

Ο Σοφιάν Άμραμπατ για να πετύχει να παίξει στην Μπαρτσελόνα φέρεται να πρότεινε να παίξει δωρεάν μέχρι το τέλος της σεζόν.

From left, Morocco's Nayef Aguerd, Croatia's Andrej Kramaric, Morocco's Romain Saiss, and Morocco's Sofyan Amrabat eye the ball during the World Cup group F soccer match between Morocco and Croatia at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Σοφιάν Άμραμπατ AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Μία απίστευτη αποκάλυψη υποστηρίζει πως κάνει η ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo όσον αφορά στην επιχείρηση αρπαγής του Σοφιάν Άμραμπατ, τελευταία μέρα των χειμερινών μεταγραφών, από την Μπαρτσελόνα. Οι Μπλαουγκράνα μπήκαν δυνατά στο κόλπο, ωστόσο ό,τι πρότειναν στην Φιορεντίνα οι Ιταλοί το απέρριψαν δηλαδή τον δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Ο Μαροκινός ο οποίος έλαμψε στο Μουντιάλ 2022 ήταν τόσο αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να πετύχει τη μεταγραφή που σύμφωνα με το προαναφερθέν Μέσο πρότεινε το εξής: Να μην πληρωθεί από την Μπάρτσα μέχρι το καλοκαίρι και όλο το σάλαρί του προστεθεί στα χρήματα που έδιναν οι Καταλανοί στην ομάδα του.

Η ομάδα του Τσάβι έφτανε να δίνει 6.000.000 ευρώ για το δανεισμό του Άμραμπατ έως το τέλος της σεζόν, αλλά η Φιορεντίνα ήταν κάθετη στις διαπραγματεύσεις τελειώνοντας τις όποιες ελπίδες του εξαιρετικού μέσου να παίξει σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Αυτοί είναι οι τρεις εκ των έσω που διεκδικούν το 7 του Ρονάλντο

Αυτός είναι ο πρώην παίκτης της Ρεάλ που έσπασε την ιερή συμφωνία με την Ατλέτικο

Η Ατλέτικο "τρελάθηκε" και ζητάει αδιανόητο ποσό από την Τσέλσι για τον Ζοάο Φέλιξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK