Εάν η Σίτι δεν πάρει τον Μπέλιγχαμ θα σοκάρει το μεταγραφικό παζάρι με την εναλλακτική του

Οι Άγγλοι πυροδοτούν "βόμβα" υποστηρίζοντας πως γνωρίζουν την επιλογή του Γκουαρντιόλα εάν δεν πάρει τον Μπέλιγχαμ.

Manchester City's head coach Pep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Crystal Palace at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ βρίσκεται στο στόχαστρο όλων των μεγάλων της Ευρώπης, ενώ την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να του κάνει νέο συμβόλαιο. Το ταμπελάκι του Άγγλου μέσου γράφει τεράστιο νούμερο, over 100.000.000 ευρώ.

Μία από τις ομάδες που σκέφτεται την περίπτωση του Μπέλιγχαμ είναι η Σίτι και σύμφωνα με την Daily Mail οι Πολίτες έχουν και εναλλακτική εάν δεν καταφέρουν να φέρουν στο Μάντσεστερ τον Άγγλο, τότε θα κινηθούν για τον Ματέο Κόβατσιτς της Τσέλσι για τον οποίο το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει πάθος με το παιχνίδι του.

Το συμβόλαιο του Κροάτη με τα τέσσερα Champions League στην Ρεάλ εκπνέει το '24. Οι Μπλε τον είχαν αγοράσει από τους Μαδριλένους με 45.000.000 ευρώ το 2019, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στο Στάμφορντ Μπριτζ ως δανεικός.

Ο Κόβατσιτς, πάντως, με τη νέα τάξη πραγμάτων στην Τσέλσι δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα πολύ και πρόσφατα είχε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς. Θυμίζουμε επίσης πως η Σίτι στη μεσαία της γραμμή δεν έχει τακτοποιήσει και το ζήτημα του Γκουντογκάν. Παραμένει ερωτηματικό εάν ο Γερμανός θα παραμείνει στο Έτιχαντ.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Τελειώνει με Ασένσιο - Αζάρ και "χτυπάει" για δεύτερο τοπ παίκτη από την Αγγλία

Η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση προπονητή κυκλοφορεί ελεύθερη στην αγορά

Σίτι: Γιατί οι Πολίτες "κατέκλεψαν" το τμήμα σκάουτινγκ της Γουλβς

News 24/7

24MEDIA NETWORK