Ρεάλ: Τελειώνει με Ασένσιο - Αζάρ και "χτυπάει" για δεύτερο τοπ παίκτη από την Αγγλία

Σύμφωνα με τα αγγλικά μίντια η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στοχεύσει σε περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Τσέλσι.

Real Madrid's President Florentino Perez looks down during the presentation of Newly signed Real Madrid soccer player Brahim Diaz at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Jan. 7, 2019. Real Madrid has signed Brahim Diaz from Manchester City after the 19-year-old winger failed to get enough first-team opportunities at the Premier League champions. Madrid announced the arrival of Diaz on Sunday, saying he signed a contract until 2025. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Κρίστιαν Πούλισικ ήταν εξαιρετικός στο Μουντιάλ 2022, αλλά οι τραυματισμοί τον άφησαν πίσω στην κούρσα για να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα στο ήδη "πνιγμένο" ρόστερ της Τσέλσι. Ο Αμερικανός θέλει να φύγει ενώ και οι Μπλε δεν φαίνεται πως καίγονται να τον κρατήσουν στο Λονδίνο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Daily Mail η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να ενδιαφέρεται για τον 24χρονο επιθετικού του οποίου το συμβόλαιο με τους Λονδρέζους εκπνέει το 2024. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Μαδριλένοι καλοβλέπουν τον κροατικής καταγωγής ποδοσφαιριστή ως καλή περίπτωση για να έρχεται πίσω από τους Βινίσους και Ροντρίγκο.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι κατά πάσα πιθανότητα αποχωρήσουν από το ρόστερ ο ελεύθερος από συμβόλαιο Μάρκο Ασένσιο, αλλά και ο Εντέν Αζάρ που από τότε που πήρε τη μεταγραφή για τη Βασίλισσα είναι μία σκέτη απογοήτευση και μονίμως εκτός φόρμας. Το συμβόλαιο του Βέλγου εκπνέει επίσης το '24.

Διαβάστε περισσότερα

Σίτι: Γιατί οι Πολίτες "κατέκλεψαν" το τμήμα σκάουτινγκ της Γουλβς

Σίτι: Έκανε πρόταση επέκτασης σε νεαρό σταρ κι εκείνος την άφησε στο περίμενε

Λίβερπουλ: Βόμβα! Θετικός ο Κλοπ στο ενδεχόμενο αποχώρησης σταρ της ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK