Έχασε τη δουλειά στην Βαρκελώνη, αλλά η Μπάγερν του κλείνει ξανά το μάτι

Η προπονητολογία τις τελευταίες ημέρες έχει κερδίσει τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών. Στο επίκεντρο η Μπάγερν Μονάχου που σκέφτεται τα... παλιά.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez smiles next to Barcelona's president Joan Laporta during a press conference in Barcelona, Spain, Thursday, April 25, 2024. Coach Xavi Hernández will stay with Barcelona for another year after all. He has agreed with the club to finish his contract to 2025 after having decided to quit at the end of the season. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Τσάβι με τον Λαπόρτα AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή έστω και αν δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το θέμα του Τόμας Τούχελ δεν έχει κλείσει οριστικά και δεν αποκλείουν ανατροπή τύπου Τσάβι. Μια ανατροπή την οποία πλήρωσε ο Χάνσι Φλικ και θα κινδυνεύσει να την πληρώσει και στην Βαυαρία.

Πώς έχει η ιστορία; Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ρεπορτάζ μερίδας του γερμανικού Τύπου η Μπάγερν έχει στρέψει το ενδιαφέρον της ξανά στην περίπτωση του Χάνσι Φλικ. Ο πρώην τεχνικός της ομάδας και της εθνικής Γερμανίας παρουσιάζεται θετικός να κάτσει εκ νέου στον πάγκο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις όμως.

Θυμίζουμε πως ο Φλικ όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε τα πάντα για να πάρει τη δουλειά στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο ούτε η αλλαγή ατζέντη τον βοήθησε αλλά ούτε και οι συνθήκες με τους Καταλανούς ν' αποφασίζουν τελικά πως το καλύτερο είναι να συνεχίσει ο Τσάβι να κουμαντάρει το καράβι.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν ο Φλικ φτάσει τόσο κοντά στην Μπάγερν και στο τέλος αποφασιστεί να παραμείνει ο Τούχελ. Δραματικό για τον 59χρονο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK