Έχει ένα Μουντιάλ, τέσσερα Champions League, είναι 30άρης και ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία

Άλλο ένα "μπαμ" θέλει να προχωρήσει τους επόμενους μήνες η Αλ Ιτιχάντ αποκτώντας παίκτη από το αγγλικό πρωτάθλημα.

Al Ittihad's Romarinho, left, celebrates with teammates after scoring the opening goal during the Soccer Club World Cup first round soccer match between Al Ittihad and Auckland City FC at King Abdullah Sports City stadium in Jeddah, Saudi Arabia, Tuesday, Dec. 12, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Παίκτες της Αλ Ιτιχάντ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με τον έγκυρο Μπεν Τζέικομπς σύντομα αναμένεται να δούμε εκ νέου μεταγραφική κίνηση και μάλιστα λαμπερή από την Σαουδική Αραβία. Συγκεκριμένα, η Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά, του Φαμπίνιο και των υπόλοιπων σταρ θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία και πολλά τρόπαια.

Ο λόγος για τον Γάλλο στόπερ, Ραφαέλ Βαράν. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι όπως αναφέρει ο Τζέικομπς η Αλ Ιτιχάντ είναι έτοιμη να προσφέρει για χάρη του 30.000.000 ευρώ στους Κόκκινους Διαβόλους και να τον αφοράσει.

Όσον αφορά στο συμβόλαιο που δίνουν οι Σαουδάραβες στον πρώην παίκτη της Ρεάλ μέχρι στιγμής τουλάχιστον τίποτα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Στην Γιουνάιτεντ, πάντως, ο Βαράν δεν περνάει και τις καλύτερες των ημερών του από τότε που μετακόμισε στην Αγγλία.

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος στο αιώνιο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο και η τεχνητή νοημοσύνη δίνει τη λύση;

Γκουαρντιόλα: Κανείς από την Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να παίξει στην Σίτι εκτός από έναν

News 24/7

24MEDIA NETWORK