Έδειξε ενδεκάδα για ΤΣΣΚΑ ο Χιμένεθ!

Η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ με την Γάνδη στο ΟΑΚΑ... αποκάλυψε τα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της πρώτης μάχης με την ΤΣΣΚΑ στην Ελλάδα την Τρίτη (25/7). Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε με τις επιλογές του πως θα στήσει την Ένωση, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου απέναντι στους Ρώσους.

Έδειξε ενδεκάδα για ΤΣΣΚΑ ο Χιμένεθ!

Στις 20:30 (19/7) η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με την Γάνδη στην πρόβα τζενεράλε της ελληνικής ομάδας πριν τις δύο μεγάλες αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ενδεκάδα που θα παίξει στο ΟΑΚΑ, έδειξε τις σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του ματς με τους Μοσχοβίτες στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη (25/7).

Ο Ισπανός τεχνικός παρέταξε την ΑΕΚ σε σύστημα 4-4-1-1 ή 4-2-3-1 με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια και τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι στα στόπερ. Δεξιός οπισθοφύλακας είναι ο Μπακάκης που δείχνει πολύ φορμαρισμένος, ενώ αριστερά έχει επιλεχθεί ο νεοαποκτηθείς, Λόπες.

Το δίδυμο στα χαφ δεν αλλάζει ποτέ καθώς Σιμόες και Γιόχανσον είναι βασικοί. Στα... φτερά από δεξιά θα παίξει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και αριστερά ο Μάνταλος. Πίσω από τον προωθημένο Λιβάγια ξεκινάει ο Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ θα φορέσει στο σημερινό φιλικό (19/7) τη μαύρη φανέλα με ανάγλυφο το έμβλημα της ομάδας. Η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν αυτή που ενθουσίασε ιδιαίτερα τους φίλους της Ένωσης όταν παρουσιάστηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK