Έδεσε ταλέντο με επαγγελματικό συμβόλαιο ο Ολυμπιακός

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας υπέγραψε ο 16χρονος Παρασκευάς Ντουμάνης, ο οποίος μπορεί να καλύψει ολόκληρη την δεξιά πλευρά. "Τώρα αρχίζει η δουλειά" δήλωσε ο πιτσιρικάς απο την Βέροια, που ...βαδίζει στα χνάρια του Παναγιώτη Ρέτσου αφού επιλέχθηκε απο το τεχνικό τημ να ακολουθησει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ

Έδεσε ταλέντο με επαγγελματικό συμβόλαιο ο Ολυμπιακός
ntoumanis

Ένα ακόμα "προϊόν" της επιτυχημένης "ερυθρόλευκης" ακαδημίας κέρδισε συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα, μετά τις εμφανίσεις του την περίοδο που ολοκληρώθηκε (29 συμμετοχές, 3 γκολ με την Κ17).

Ο λόγος για τον Παρασκευά Ντουμάνη (30/10/2000), ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες των "κόκκινων" στην Βέροια και πήρε... προαγωγή στου Ρέντη το 2015. Μπορεί να καλύψει ολόκληρη τη δεξιά πλευρά, αν και περισσότερο τον είδαμε στην ομάδα του Θέου ως εξτρέμ.

Το εντυπωσιακό είναι πως πριν ακόμη κλείσει τα 17 του χρόνια και πριν παίξει καν στην ομάδα Νέων (του Βούζα) έγινε επαγγελματίας και θα ακολουθήσει την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία της στο εξωτερικό (κάτι που είχε συμβεί και με τους Ρέτσο Νικολάου το καλοκαίρι του ΄15).

Προφανώς οι "ερυθρόλευκοι" ποντάροντας στο ταλέντο του και την εξελιξή του και για να μην την πάθουν όπως με τον Αργύρη Καμπετσή (πήγε στην Ντόρτμουντ αφού περίμεναν να ενηλικιωθεί για να του κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο), φρόντισαν να "δέσουν" τον έφηβο ακόμη Ντουμάνη!

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η Διεύθυνση Ακαδημίας ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Παρασκευάς Ντουμάνης υπέγραψε σήμερα 14/6/2017 επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ο Παρασκευάς Ντουμάνης που γεννήθηκε στις 30/10/2000 και προέρχεται από την Σχολή του Ολυμπιακού στη Βέροια (Νηρέας Βέροιας) είναι στην Ακαδημία μας από το 2015 και την περίοδο 2016-17 ήταν μέλος της ομάδας κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K17. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και είναι διεθνής.

Μετά από την υπογραφή του συμβολαίου η οποία έγινε παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της "ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ" κ. Γιώργου Παύλου ο Παρασκευάς Ντουμάνης δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον κ. Παύλου που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σ' αυτή την σπουδαία ομάδα. Ευχαριστώ πολύ και τους γονείς μου και όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν και με στηρίζουν για να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα. Υπόσχομαι να δουλέψω πολύ σκληρά για να πετύχω και για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν και μου έδωσαν αυτή την σπουδαία ευκαιρία. Τώρα αρχίζει η δουλειά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK