Έφαγε μπουκάλι στο κεφάλι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (VIDEO)

Ένταση και ξύλο στην αναμέτρηση Κ17 μεταξύ της Καλλονής και του Ολυμπιακού, καθώς ένας παίκτης αποχώρησε τραυματίας, ένας άλλος χτυπήθηκε στο κεφάλι από μπουκάλι, ενώ η αποστολή των φιλοξενούμενων χρειάστηκε συνοδεία αστυνομικής δύναμης για φύγει από το γήπεδο.

Έφαγε μπουκάλι στο κεφάλι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (VIDEO)

Η απόφαση του διαιτητή Λέκκα (Λέσβου) να κρατήσει περισσότερο χρόνο από ό,τι αρχικά είχε υποδείξει, αλλά και το γκολ του Ολυμπιακού στο 10ο (!) λεπτό των καθυστερήσεων, με το οποίο πήραν τη νίκη (1-2), τίναξαν στον ''αέρα'' την αναμέτρηση.

Ο Αλεξίου, τερματοφύλακας των γηπεδούχων, τραυματίστηκε σοβαρά σε μαρκάρισμα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, ενώ συμμετοχή στα επεισόδια είχαν και φίλαθλοι. Ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού χτυπήθηκε με μπουκάλι στο κεφάλι (πετάχτηκε από την εξέδρα), ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι η αποστολή των ''ερυθρόλευκων'' αποχώρησε συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, υπό το φόβο νέων επεισοδίων.

''Σήμερα τα παιδιά είχαν ένα σκοπό: να παίξουν στα ίσια τον Ολυμπιακό και να κερδίσουν. Η οξυδέρκεια και το πάθος τους ήταν συγκλονιστικά μέσα στο γήπεδο. Αυτό αποδεικνύεται και από την τοποθέτηση του προπονητή του Ολυμπιακού κυρίου Μαυρογενίδη ο οποίος ήρθε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια για τη απόδοση της ομάδας μας'', δήλωσε ο Χρήστος Πελέκης, τεχνικός της Καλλονής

Δείτε VIDEO από τα επεισόδια:

News 24/7

24MEDIA NETWORK