Εφτασε στο Αγρίνιο ο Ονουάτσι

Περί τις οκτώ το βράδυ της Τετάρτης έφτασε στο Αγρίνιο ο Μπένζαμιν Ονουάτσι, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό.

Εφτασε στο Αγρίνιο ο Ονουάτσι

Ο Νιγηριανός επιθετικός κατέλυσε στο ξενοδοχείο που του είχε εξασφαλίσει η ΠΑΕ και επισήμως λέγεται ότι θα υπογράψει το πρωί της Πέμπτης. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει προφανώς σε όλα και αυτό επίσπευσε την άφιξη του Ονουάτσι.

Δεν έχουν γίνει γνωστές οι παράμετροι της συμφωνίας, είναι όμως γνωστό πως οι κυανοκίτρινοι ήθελαν παίκτες με συμφωνία ως το τέλος της σεζόν και οψιόν συνέχισης της συνεργασίας.

Δύσκολα θα αγωνιστεί ο Ονουάτσι στο προσεχές ματς μέσα στα Γιάννενα, εφόσον πάνε όλα καλά στην οριστικοποίηση της συμφωνίας. Το επόμενο βήμα θα είναι ο εγκλιματισμός του ποδοσφαιριστή στον Παναιτωλικό, καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα το ξέρει κάτι παραπάνω από καλά.

Αναμένεται όμως να χρησιμοποιηθεί το γρηγορότερο δυνατόν, αφού ο Τεννές πιστεύει πως οι καλοί παίκτες προσαρμόζονται εύκολα και το απέδειξε με τους Ντολεζάι και Μητρόπουλο.

Πάντως οι ορέξεις στο Αγρίνιο έχουν ανοίξει για τα καλά και ψιθυρίζεται συνέχεια της μεταγραφικής ενίσχυσης, με γνώμονα τις αγωνιστικές ανάγκες, αλλά και τον κατευνασμό των φιλάθλων που δεν έδωσαν το σύνηθες «παρών» στα τελευταία παιχνίδια.

Ο 22χρονος αμυντικός Γιαβάν Βιντάλ θα δοκιμαστεί σίγουρα δύο μέρες ακόμα, καθότι οι πρώτες εντυπώσεις είναι ενθαρρυντικές. Η συμμετοχή του Θεοδωρίδη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης έφερε χαμόγελα στο Αγρίνιο και τον περιμένουν στο ματς με τον ΠΑΣ, όπως και τον Ετζενγκέλε. Αμφιβολίες εκφράζονται για την συμμετοχή των Χαριστέα και Ρότσα που μαζί με τον Ετζενγκέλε ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK