Έγινε το "μπαμ" με Χουλκ, γίνεται ο διάδοχος του Μπαλοτέλι

Στην Ευρώπη επιστρέφει ο αριστεροπόδαρος στράικερ, Χουλκ, αφού στην Τουρκία θεωρούν τελειωμένο το ντιλ με την Αντάνα.

Hulk of Brazil's Atletico Mineiro celebrates after scoring a penalty goal against Ecuador's Emelec during a Copa Libertadores round of sixteen second leg soccer match at Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, July 5, 2022. (AP Photo/Thomas Santos)
Ο Χουλκ AP PHOTO/THOMAS SANTOS

Η Αντάνα Ντεμίρσπορ είχε πληρώσει ένα κάρο χρήματα για να φέρει στην Τουρκία τον Μάριο Μπαλοτέλι το '21. Ο Ιταλός το '22 αποχώρησε από την ομάδα για να πάρει μεταγραφή στην Σιόν αντί 2,6 εκατ. ευρώ. Η θέση του επιθετικού/σταρ έμεινε κενή και η διοίκηση της Αντάνα άργησε, αλλά το έκλεισε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λοιπόν, η ομάδα έχει συμφωνήσει στα πάντα για να φέρει στην Τουρκία τον Χουλκ. Ο Βραζιλιάνος, εκτός απροόπτου, επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από σχεδόν επτά χρόνια, καθώς το 2016 είχε πάρει μεταγραφή/μαμούθ από την Ζενίτ σε ομάδα της Κίνας.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Χουλκ ήταν η Ατλέτικο Μινέιρο. Δεν έχει γίνει γνωστό, πάντως, εάν η Αντάνα θα πληρώσει αποζημίωση στο βραζιλιάνικο κλαμπ, αφού ο παίκτης είχε συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο '24. Τη σεζόν 21/22 ο Χουλκ την ολοκλήρωσε με 46 συμμετοχές, 29 γκολ και 5 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Ο ιστορικός χωρισμός και η τσέπη που κατέληξε η κολοσσιαία προμήθεια της Αλ Νασρ

Κατέκτησε CL με την Τσέλσι και εξαφανίστηκε από το ποδόσφαιρο για επτά χρόνια

Άγιαξ: Οι Ολλανδοί βρήκαν τον "αντί-Βλαχοδήμο" τους

News 24/7

24MEDIA NETWORK