Ρονάλντο: Ο ιστορικός χωρισμός και η τσέπη που κατέληξε η κολοσσιαία προμήθεια της Αλ Νασρ

Τα πορτογαλικά Μέσα γράφουν πως η σχέση Ρονάλντο - Μέντες έχει τελειώσει. Η προμήθεια της Αλ Νασρ μπήκε σε άλλο ταμείο.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, poses with the club's President Florentino Perez after signing a new contract at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Nov. 7, 2016. Real Madrid have extend Ronaldo's contract until June 2021, when the three-time world player of the year will be 36. Financial details were not released, although the star forward is expected to remain the team's top-paid player. (AP Photo/Paul White)
Το δίδυμο Πέρεθ - Ρονάλντο (AP PHOTO/PAUL WHITE)

Στις 14 Δεκεμβρίου είχαν αρχίσει να γράφονται τα πρώτα άρθρα αναφορικά με τις σχέσεις των Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζόρζε Μέντες. Το ιστορικό διαζύγιο κοντοζύγωνε. Ο ποδοσφαιριστής ήθελε Ευρώπη, ο ατζέντης -όποιος κι αν είναι αυτός- δεν κατάφερε να ανακαλύψει αυτό που επιθυμούσε ο πρώτος και νομοτελειακά μπήκε στη διαδικασία να ψαχτεί αλλού ή να μιλήσει απευθείας.

Οι συμπατριώτες του χρυσού διδύμου υποστηρίζουν πως τίτλοι τέλους στη συνεργασία είχαν μπει από τον Νοέμβριο. Λίγο μετά τη συνέντευξη του Κρις στον Πιρς Μόργκαν. Επίσης, γίνεται λόγος πως ο Ζόρζε Μέντες και ο Ρονάλντο που εκτός από συνεργάτες είναι και κουμπάροι, είχαν ψυχρανθεί από τις μέρες που ο σούπερ σταρ ήθελε να αποχωρήσει από την Γιούβε.

Στο ιστορικό αντίο του Ρονάλντο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έπειτα από τη σύναψη της συμφωνίας με την Αλ Νασρ, επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά, ότι ποδοσφαιριστής δεν δουλεύει με τον επί 20 χρόνια ατζέντη του. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως άλλος ανέλαβε τα ηνία. Ο περιβόητος Ρίκι Ρεγκιουφέ.

Μάλιστα, φημολογείται πως ο Ρεγκιουφέ που χειρίστηκε τις διαπραγματεύσεις με τους Σαουδάραβες ανταμοίφθηκε με 30.000.000 ευρώ σε μορφή προμήθειας. Χρήματα, δηλαδή που βγήκαν από τη τσέπη του Μέντες και κατέληξαν σε αυτή (;) του "προσωπικού μάνατζερ", αυτός είναι ο τίτλος του Ρεγκιουφέ.

Πάντως, για τους μυημένους σε παρασκηνιακές ιστορίες του ποδοσφαίρου, σημαντικό είναι να αναφερθεί αυτό που λέει η Publico: Πως η εταιρία εκμετάλλευσης της εικόνας του CR7 συνεχίζει να είναι η Polaris συμφερόντων Μέντες και θυγατρική της Gestifute.

Διαβάστε περισσότερα

Άγιαξ: Οι Ολλανδοί βρήκαν τον "αντί-Βλαχοδήμο" τους

Πόσο μόνος του είναι ο Χάλαντ στην εθνική Νορβηγίας; Μάλλον όχι και τόσο

Ο Μουκοκό άφησε άφωνη την Ντόρτμουντ, ζητάει τρελό μπόνους υπογραφής

News 24/7

24MEDIA NETWORK