25η αγ.: Εγκλωβισμένη η Μονακό, όνειρο η τριάδα (VIDEO)

Η Μονακό πέταξε δεύτερη ευκαιρία να πιάσει την τρίτη Μαρσέιγ μένοντας στο 0-0 με τη Μονπελιέ στο "Λουί II". Έχασε πέναλτι ο Λούκας Μπάριος.

25η αγ.: Εγκλωβισμένη η Μονακό, όνειρο η τριάδα (VIDEO)

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ έψαχνε μια νίκη που θα την έφερνε ισόβαθμη της Ολιμπίκ στην τρίτη θέση. Αντ' αυτού ο βαθμός ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να πάρει.

Σκόραρε μία φορά, αλλά ο Κιρζαβά υποδείχθηκε σε αντικανονική θέση και το γκολ στο 42' ακυρώθηκε.

Συνολικά υστέρησε, ήταν κατώτερη των περιστάσεων και της Μονπελιέ. Η ομάδα του Κουρμπίς έφτιαξε τις καλύτερες ευκαιρίες, στη μία όμως ο Σούμπασιτς έσωσε στην προσπάθεια του Σανσόν ενώ στη δεύτερη, την ανεπανάληπτη, ο Μπάριος σπατάλησε το πέναλτι που κέρδισε ο Νταμπό με τη συμπλήρωση 50 λεπτών. Ο Αργεντινός σούταρε ψηλά άουτ και η ευκαιρία χάθηκε.

Οι αλλαγές δεν ευνόησαν τη μία ή την άλλη ομάδα και το 0-0 δεν άλλαξε.

Οι συνθέσεις:

Μονακό (4-3-3): Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Ουάλας, Αμπντενούρ, Κιρζαβά, Τουλαλάν, Μουτίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα (88' Ζερμέν), Ντιράρ (62' Μπερμπάτοφ), Φερέιρα-Καράσκο (79' Μ.Καρβάλιο), Μαρσιάλ

Μονπελιέ (4-2-3-1): Ζουρντρέν, Ντεπλάν, Χίλτον, Ελ Καουταρί, Κονγκρέ, Νταμπό, Μαρβό, Λαν (73' Μπεριγκό), Μουνιέ, Σανσόν (77' Μαρτέν), Μπάριος (83' Καμαρά)

News 24/7

24MEDIA NETWORK