Είδε κόκκινη κάρτα για κουτουλιά σε... συμπαίκτη του!

Τρομερό σκηνικό στήθηκε σε αγώνα για τη δεύτερη κατηγορία της Πολωνίας, με ποδοσφαιριστή να παίρνει πρόωρα το δρόμο προς τα αποδυτήρια επειδή έριξε κουτουλιά σε συμπαίκτη του (VIDEO).

Είδε κόκκινη κάρτα για κουτουλιά σε... συμπαίκτη του!

Οι αψιμαχίες κατα τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ παικτών δύο διαφορετικών ομάδων είναι ένα ένα αρκετά σύνηθες φαινόμενο, δεν μπορεί όμως να πει κανείς το ίδιο όταν τρώγονται σαν κοκκόρια δύο παίκτες που προέρχονται από την ίδια ομάδα!

Ε, αυτό το αλλόκοτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Πολωνία και συγκεκριμένα σε αγώνα για τη δεύτερη κατηγορία μεταξύ της GKS Jastrzebie και της Chojniczanka.

Το "κακό παιδί" στη φάση ήταν ο Πάτρικ Σκορέκι της GKS Jastrzebie που κατά τη διάρκεια ενός "θερμού" διαλόγου που είχε με τον συμπαίκτη του, Maciej Spychala, έχασε την ψυχραιμία και τον κουτούλησε στο πρόσωπο!

Δυστυχώς όμως για αυτόν, ήταν κοντά τους ο διαιτητής που δεν δίστασε στιγμή να τον στείλει νωρίς για... ντους, δείχνοντάς του απευθείας την κόκκινη κάρτα. Το μόνο ευχάριστο για την ομάδα τους ήταν πως δεν έχασε το ματς καθώς έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK