"Είμαστε σε πόλεμο με όλη την Αθήνα"!

Ο... πολεμοχαρής Λούμπος Μίχελ για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα μίλησε σε ξένο Μέσο. Διαβάστε ποιον ανώτερο αξιωματούχο του αθλητισμού χαρακτήρισε... δημοσιοσχετίστα Πειραιώτη, την ... επιχορήγηση Σαββίδη για να εγκατασταθεί το VAR, ενώ σημείωσε παράλληλα ότι με ξένους διαιτητές στον ΠΑΟΚ θα είχε γίνει ήδη... απονομή τίτλου με τεράστια βαθμολογική διαφορά.

"Είμαστε σε πόλεμο με όλη την Αθήνα"!

Λάβρος Λούμπος Μίχελ, απασφάλισε και... όρμισε κατά πάντων, με νέες του δηλώσεις στη ρώσικη ιστοσελίδα " news.sportbox.ru".

Διαβάστε παρακάτω τι είπε για τον Βασιλειάδη, ποια θα είναι η "απάντηση" του Ιβάν Σαββίδη στις κακές διαιτησίες και ποια θα ήταν η διαφορά του ΠΑΟΚ από τις υπόλοιπες ομάδες εάν στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν σφύριζαν ντόπιοι ρέφερι στυλ... Κομίνη. Μάλιστα το... χειρότερο το κρατούσε για το τέλος αφού έκανε επίκθεση και στην... Αθήνα

" Είμαστε σε πόλεμο " δήλωσε ο Λούμπος Μίχελ! Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ οι "ασπρόμαυροι" βρίσκονται στο στόχαστρο της πρωτεύουσας: " Θα ήθελα τα πάντα στην Ελλάδα να αποφασίζονται εντός γηπέδου. Η μόνη δυνατή ομάδα του Βορρά είναι σε πόλεμο με όλη την Αθήνα. Οι οπαδοί είναι εξοικειωμένοι με αυτό, το θεωρούν δεδομένο..."

Κι δεν έμεινε μόνο εκεί, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι με ξένους διαιτητές η διαφορά του ΠΑΟΚ με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου θα ήταν τεράστια: " Αν τα παιχνίδια κρίνονταν από ξένους διαιτητές, ο ΠΑΟΚ θα είχε μία διαφορά 10-15 βαθμών. Υπήρχαν ορισμένα λάθη που επηρέασαν. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν μία ακόμη εγκληματική ενέργεια σε βάρος μας και ο πρόεδρος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί. Στα 6 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα είναι μόλις η δεύτερη φορά που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο."

Πάμε και στην πιο "καυτή" δήλωση του Μίχελ και συγκεκριμένα αυτή που αναφέρεται στον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Σε μία συνέχεια του Instastory του Γιώργου Σαββίδη που χαρακτήρισε τον Βασιλειάδη... γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού, ο Σλοβάκος είπε: "Πρέπει να γίνει κατανοητό αρχικά ότι ο υπουργός αθλητισμού είναι γεννημένος στην περιοχή του Πειραιά και υποστηρίζει ανοιχτά τον Ολυμπιακό. Η απόφασή του να διακόψει το πρωτάθλημα ήταν βιαστική. Μαζί με τη FIFA αποφάσισε ότι θα πρέπει να αρχίσει και πάλι στις 31 Μαρτίου μετά από ένα διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Άρα, η απόφαση ήταν πολιτική και όχι αθλητική. Ο υπουργός έκανε απλά δημόσιες σχέσεις."

Ο Σλοβάκος, πρώην διαιτητής αποκάλυψε τη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να πληρώσει από την τσέπη του την εισαγωγή του VAR: " Έχει προτείνει την εισαγωγή του VAR για 2 χρόνια και είναι έτοιμος να το χρηματοδοτήσει, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αρνητικές αποφάσεις. Αν οι Αρχές τον άφηναν να το κάνει, δεν θα υπήρχε καμία κατάσταση σαν κι αυτή που ζήσαμε στον "τελικό' του πρωταθλήματος, όταν δύο σύλλογοι παλεύουν για τον τίτλο και στο 90' η μία ομάδα "σκοτώνεται". Ανθρώπινα, καταλαβαίνω τον την αντίδραση του Σαββίδη, μολονότι η εικόνα που βγήκε προς τα έξω ήταν άσχημη."

News 24/7

24MEDIA NETWORK