Είναι απογοητευμένος στην Ρεάλ Μαδρίτης και θα ψάξει την έξοδο, ο Πέρεθ γνωρίζει πως να χειριστεί το θέμα

Αν και η διαχείριση συνολικά είναι υποδειγματική από τον Αντσελότι, ο παίκτης ψάχνει το κάτι παραπάνω.

Real Madrid's Dani Ceballos celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League group C soccer match between Union Berlin and Real Madrid at the Olympiastadion in Berlin, Tuesday, Dec. 12, 2023. (AP Photo/Markus Schreiber)
(AP Photo/Markus Schreiber) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης μεσοεπιθετικά είναι κάτι παραπάνω από γεμάτη, ενώ μετά την επικείμενη απόκτηση του Εμπαπέ η συνθήκη αυτή θα είναι πιο έντονη. Θα ήταν δύσκολο να μην δυσαρεστηθεί κάποιος έστω και λίγο και από ότι φαίνεται κάποιος πήρε την μεγάλη απόφαση.

Ο Ντάνι Κεμπάγιος, παρά την πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου του, φαίνεται ότι είναι πρόθυμος να αποχωρήσει το καλοκαίρι στα 27 του έτη προκειμένου να έχει έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι ατζέντηδες του αναζητούν πλέον μια νέα ομάδα που θα μπορούσε να ικανοποιήσει την επιθυμία του Ισπανού. Μάλιστα, είναι πιθανό να πει αντίο μόνο στο Μπερναμπέου και όχι στην πόλη, αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης τον περιμένει στην γωνία.

Παρόλα αυτά, ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν σκοπεύει να αφήσει έτσι απλά τον παίκτη ελεύθερο. Κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο αν έρθει μία επαρκής πρόταση γι' αυτόν, ακόμα και αν ο Κεμπάγος εκφράσει επίσημα το αίτημά του. Αυτό μπορεί να συμβεί εφόσον ο μέσος έχει καλή απόδοση στο τέλος της σεζόν, καθώς ο Αντσελότι ενδέχεται να κάνει ροτέισον λόγω του Champions League. Μέχρι στιγμής μετρά 1 τέρμα και μία ασίστ σε 21 συμμετοχές, αλλά θα χρειαστεί κάτι καλύτερο για να γύρει προς το μέρος του τις πιθανότητες.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ράνγκνικ το παραδέχθηκε, μίλησε με Μπάγερν και εκείνος το μαρτύρησε στην αυστριακή ομοσπονδία

Το τέλος μίας εποχής, ο Ίκερ Μουνιαΐν αποχωρεί μετά από 15 χρόνια στην Μπιλμπάο

News 24/7

24MEDIA NETWORK