Είναι οριστικό, μετά την χαμένη ευκαιρία με την Λίβερπουλ θα παραμείνει στην Σπόρτινγκ

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ήρθε σε συμφωνία με καμία από τις ομάδες που ενδιαφερόντουσαν για εκείνον.

Sporting's head coach Ruben Amorim watches the stadium board during the Europa League playoff second leg soccer match between Sporting CP and Young Boys at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, Feb. 22, 2024. (AP Photo/Armando Franca)
(AP Photo/Armando Franca) AP

Το "φλέρτ" μεταξύ του Ρούμπεν Αμορίμ και της Λίβερπουλ είχε προχωρήσει αρκετά σε επίπεδο επαφών και μάλιστα δεν ήταν λίγα εκείνα τα δημοσιεύματα που μίλησαν για συμφωνία των δύο πλευρών. Βέβαια, εν τέλει αποδείχθηκε πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και προς έκπληξη όλων η Λίβερπουλ προχώρησε σε συμφωνία του Αρνε Σλότ.

Μετά την χαμένη ευκαιρία με τους "Κόκκινους", ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκονταν σε συζητήσεις με την Γουέστ Χαμ, ωστόσο η απόσταση μεταξύ τους ήταν αγεφύρωτη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του αγγλικού συλλόγου.

Πλέον, η απόφαση πάρθηκε και ο Ρούμπεν Αμορίμ επέλεξε το χαρτί της παραμονής στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Θα μείνω στη Σπόρτινγκ. Έχω συμβόλαιο και είναι μια ξεχωριστή στιγμή για μένα, για τον σύλλογο».

«Τώρα θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τον τρίτο τίτλο μαζί. Ας προσπαθήσουμε να το πετύχουμε", είπε ο προπονητής της Σπόρτινγκ στους φιλάθλους!

Παρόλο που δεν κατάφερε ο Αμορίμ να κάνει το μεγάλο βήμα στο επόμενο επίπεδο, θα του δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει πως έμεινε ανεπηρέαστος από τις εξελίξεις και πως διαθέτει την ικανότητα να παραμένει συνεπείς ως προς την αγωνιστική ταυτότητα και τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Εφόσον αυτό συμβεί, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν εκ νέου ευκαιρίες.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ζιντάν δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην προπονητική και η απάντηση του δείχνει την πρόθεση

Η Ρεάλ "κλειδώνει" την επιτυχία για τα επόμενα χρόνια, δεν άφησε ποτέ το γκάζι εγκαταλείποντας τους Galácticos και ψάχνει για νέα ταλέντα

News 24/7

24MEDIA NETWORK