Είπε ο Βενγκέρ τον Αλέξις... φραγκοφονιά ή μας φάνηκε;

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως η τριακονταετής εμπειρία του στις μεταγραφές του έχει δείξει πολλά για τους ανθρώπους. Αυτή ήταν η ατάκα του όσον αφορά την απόφαση του Σάντσες να αποχωρήσει από την Άρσεναλ. Ακολούθησαν όμως κι άλλες.

Arsenal's French manager Arsene Wenger pats Alexis Sanchez as he leaves the pitch after being substituted during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates Stadium in London, Saturday, April 2, 2016.  (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's French manager Arsene Wenger pats Alexis Sanchez as he leaves the pitch after being substituted during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates Stadium in London, Saturday, April 2, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Πληγώθηκε από την απόφαση του Αλέξις Σάντσες να φύγει από την Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ. Δεν μπορεί να το κρύψει ο Αλσατός και το βγάζει και στις δηλώσεις του.

Ο πολύπειρος τεχνικός των "Κανονιέρηδων" είπε ορθά κοφτά πως ο πρώην παίκτης του βάσισε την απόφασή του να φύγει από το Λονδίνο αποκλειστικά στα χρήματα: " Δεν μπορώ να καταλάβω οποιονδήποτε που θέλει να φύγει από την Άρσεναλ. Στα 30 χρόνια βέβαια που ασχολούμαι με τις μεταγραφές έχω αντιληφθεί πολλά για τους ανθρώπους..."

Κι αυτό δεν ήταν τίποτα, αφού ακολούθησαν κι άλλες ατάκες, πιο "σκληρές" όπως: " Ακόμη και η Μάντσεστερ Σίτι έκανε πίσω λόγω των απαιτήσεών του. Τον καταλαβαίνω γιατί ως επαγγελματίας ήθελε να εξασφαλίσει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του, πιθανώς το τελευταίο".

Για την ιστορία το ένα 7αρι του Μουρίνιο θα αμείβεται με 400.000 λίρες την εβδομάδα, ενώ για την υπογραφή του συμβολαίου του διάρκειας 4,5 ετών έλαβε μπόνους 15.000.000 λίρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK