Είπε όχι σε 200 εκατομμύρια η Μπαρτελόνα για παίκτη

Μία ομάδα φέρεται να έκανε αδιανόητη πρόταση στους "Μπλαουγκράνα" ούτως ώστε να αποκτήσουν έναν νέο Εμπαπέ.

Barcelona's Frenkie de Jong celebrates with teammates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Getafe at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 24, 2024. (AP Photo/Joan Monfort)
(AP Photo/Joan Monfort) AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έγινε μία πρόταση με τρελό ποσό για έναν παίκτη της Μπαρτσελόνα η οποία προσέφερε οικονομική ανάσα στην Ισπανική ομάδα, ταυτοχρόνως όμως της έπαιρνε και το καλύτερο ποδοσφαιρικό της "asset".

Η Παρί Σεν Ζερμέν λοιπόν σχεδίασε μια φιλόδοξη προσφορά 200 εκατομμυρίων ευρώ για τον νεαρό παίκτη της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, καθώς προσπαθεί εδώ και καιρό να αντικαταστήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ με κάποιον άξιο διάδοχο. Η ομάδα της Ligue 1 με τον Γάλλο να βάζει πλώρη προς Ισπανία το καλοκαίρι, χρειάζεται αντικαταστάτη για τον οποίον είναι διατεθειμένη να πληρώσει ακριβά για να τον αποκτήσει.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να εκτροχίασε τα σχέδια του γαλλικού συλλόγου. Ο ατζέντης του Γιαμάλ, Χόρχε Μέντες, συναντήθηκε πρόσφατα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, για να τον ενημερώσει επίσημα για την προσφορά. Παρά την οικονομική τους δυσχέρεια, οι περυσινοί πρωταθλητές της La Liga επέλεξαν από ότι φαίνεται να απαντήσουν αρνητικά.

Ο 16χρονος τα πηγαίνει περίφημα στην ομάδα την τρέχουσα σεζόν, έχοντας εμφανιστεί σε 37 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, όπου σκόραρε 6 φορές και έδωσε 7 ασίστ. Τέλος, να να θυμίσουμε πως ο νεαρός επιθετικός θα κλείσει τα 17 του χρόνια τον Ιούλιο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αντσελότι ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Βινίσιους

Η Τσέλσι έχασε 70 εκατομμύρια και παλεύει να σώσει τη ζημιά

News 24/7

24MEDIA NETWORK