Η Τσέλσι έχασε 70 εκατομμύρια και παλεύει να σώσει τη ζημιά

Τα λάθη του παρελθόντος δεν αφήνουν ήσυχη την ομάδα του Ποτσετίνο

Chelsea's Mason Mount, right, walks from the filed after the English League Cup fourth round soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Tuesday, Sept. 29, 2020. Tottenham defeated Chelsea 5-4 on penalties. (Neil Hall/Pool via AP)
(Neil Hall/Pool via AP) AP

Μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερα άσχημα νέα χτυπούν την πόρτα της Τσέλσι. Η ομάδα έχει ανάγκη χρήματα λόγω FFP για να κινηθεί στην αγορά, όμως αντί να κερδίζει, συνεχώς φαίνεται πως το πορτοφόλι αδειάζει.

Αυτή τη στιγμή η Τσέλσι είναι 11η στην Premier League. ο Ποτσετίνο ξέρει ότι αν δεν μπορέσει να εξασφαλίσει ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική παρουσία για την επόμενη σεζόν, ή τουλάχιστον να κερδίσει το Κύπελλο Αγγλίας που θα προσφέρει τότε μια διέξοδο στην Ευρώπη, η αποχώρησή του είναι βέβαιη, όπως επίσης βέβαιη θα είναι και η ζημιά της εικόνας του στην αγορά ως προπονητής.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Τσέλσι φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως η αποτυχημένη μεταγραφή Λουκάκου θα της έχει στοιχήσει τουλάχιστον 70 εκατομμύρια.

Ο Βέλγος αγοράστηκε με το ποσό των 100 εκατομμυρίων και παρότι αυτή τη στιγμή αγωνίζεται δανεικός στη Ρόμα, σύμφωνα με δημοσιεύματα οι "Μπλε" δέχονται προσφορές ακόμα και χαμηλές μέχρι τα 30 εκατομμύρια, ενώ αρκετοί πιστεύουν πως και αυτή η τιμή είναι αισιόδοξη...

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό πού θα καταλήξει ο επιθετικός, αν και με τόσα χρήματα, η Τσέλσι ίσως είναι καλύτερα να τον κρατήσει στα χέρια της και να ελπίζει ότι θα βρίσκει δίχτυα τόσο συχνά όσο και φέτος με τους Τζιαλορόσι (18 σε 35 παιχνίδια).

Διαβάστε περισσότερα

Πρόβλεψη-προειδοποίηση Κλοπ για τον Νούνιεζ

Θεούλης ο Κλοπ: Τον ρώτησαν αν του άρεσε κάποιος παίκτης της Σπάρτα κι έδωσε μυθική απάντηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK