Έκανε αρχηγική ανατροπή η Ίντερ, μένει ο Λαουτάρο με σούπερ συμβόλαιο

Κόντρα στα δημοσιεύματα για διατάραξη των σχέσεων μεταξύ Ίντερ - Λαουτάρο Μαρτίνεζ ο Αργεντινός συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους Ίταλους.

Inter Milan's Lautaro Martinez runs during the Serie A soccer match between Inter Milan and Empoli at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Monday, April 1, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
(AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η διαφορά που εμπόδιζε τους Ίντερ - Λαουτάρο να συμφωνήσουν σε νέο συμβόλαιο ώστε να συνεχιστεί η πετυχημένη συνεργασία τους δεν υπάρχει πλέον. Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στην Ιταλία οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και ο Αργεντινός θα συνεχίσει να ηγείται του γκρουπ.

Τα χρόνια του deal δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής, ωστόσο ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο υποστηρίζει πως γνωρίζει τις λεπτομέρειες για τα οικονομικά της υπόθεσης. Συγκεκριμένα -σύμφωνα με τον Ιταλό- ο Αργεντινός φορ θα βλέπει κάθε χρόνο το λογαριασμό του να αυξάνεται κατά 9 εκατ. ευρώ καθαρά.

Επίσης, στο νέο συμβόλαιο του Λαουτάρο έχουν συμπεριληφθεί διάφορα μπόνους οπότε το ετήσιο του θα ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ, ποσό που ήθελε ο ποδοσφαιριστής ευθύς εξ αρχής. Θυμίζουμε πως η αρχική προσφορά της Ίντερ βάσει δημοσιεύματων έφτασε τα 8,5 εκατ. ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK