Έκανε πρωταθληματική "δήλωση" η Σίτι!

Όποια ομάδα θέλει φέτος τον τίτλο στην Premier League θα πρέπει να εκτοπίσει από την κορυφή την Σίτι , με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να στέλνει μήνυμα στους ανταγωνιστές από το... Λονδίνο (VIDEO).

Έκανε πρωταθληματική "δήλωση" η Σίτι!

Η νέα Άρσεναλ του Ουνάι Έμερι (πήρε τα ηνία από τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο μετά από 22 χρόνια παρουσίας του Αλσατού) και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (έκανε ντεμπούτο στην Premier League) είχε θέληση και πείσμα, όμως απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι αυτά δεν ήταν αρκετά...

Η πρωταθλήτρια του Γκουαρδιολα ταξίδεψε στο Λονδίνο με τον αέρα της υπεροχής από την περασμένη σεζόν και του γεμάτου ρόστερ της και δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας πεντακάθαρα με 2-0 των "κανονιέρηδων" και στέλνοντας μήνυμα στους έτερους μνηστήρες του τίτλου.

Έκανε πρωταθληματική "δήλωση" η Σίτι!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ με δεξί δυνατό σουτ εκτός περιοχής στο 14' και ο Μπερνάντο Σίλβα με ασύλληπτη βολίδα με το αριστερό στο 64' δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον Τσεχ, με το φινάλε να βρίσκει τους "πολίτες" να έχουν με το μέρος τους και την... στατιστική.

Τόσο όσον αφορά στις τελικές προσπάθειες καθώς είχαν 17 (8 εντός εστίας) έναντι 9 (3 εντός εστίας) της Άρσεναλ όσο και στην κατοχή, με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν με 58% έναντι 42% της ομάδας του Έμερι...

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK